En dag om bord: Business Leader Service

 

For at båtene våre skal kunne seile mellom Oslo og København er det mange roller som skal fylles. På hver overfart er det ca. 150-180 personer som gjør små og store, alltid viktige oppgaver. En av disse jobbene er Business Leader Service. I korte trekk går jobben ut på å være leder for dem som arbeider med det brede spekter av aktiviter, events og informasjonstjenester om bord. Det kan være konserter, barneunderholdning eller arbeid i resepsjonen.

Trine Skibelund Kristensen har arbeidet som Business Leader Service i to år. Det beste med jobben synes Trine er at det skjer så mye forskjellig. Ingen dager er like. Hun forteller at noe av det hun setter aller mest pris på ved egen jobb faktisk er DFDS Seaways sitt eget servicekonsept «Yes we will».

– Det er utrolig lærerikt å få være del av et gjennomtenkt og helhetlig konsept som minner oss om hvor viktig det er å være positive, og ikke minst viser oss betydningen av kunnskap og kompetanse.

Vi ba Trine ta noen bilder fra noen av dagene sine om bord. Her er resultatet:

trine på sykkel

Dagen begynner tidlig for en Business Leader Service. Trine er ofte på treningsrommet allerede klokken 05.30.

ukentlig øvelse

Folk som reiser med DFDS Seaways skal være trygg på at de som jobber om bord vet hva de gjør hvis noe skulle skje. Her er et bilde fra en av de ukentlige obligatoriske øvelsene.

besøk av tivoli

Vi har ofte besøk av reiselivsaktørene i København som forteller oss og våre gjester om seg selv. Her er det Harlequin og Columbine fra Tivoli. Det er viktig at alle om bord kan komme med gode tips om København. Inngangsbilletter og turpass til fornøyelsesparken er blant de København-opplevelsene vi selger til våre gjester.

den blå planet

Kunnskap om København og Oslo er utrolig viktig for de ansatte om bord. Nå man selger aktiviteter i land til gjestene må man selvfølgelig vite hva det går ut på. Her er ansatte om bord på studietur til det nye akvariet Den Blå Planet.

bildekk2

Barna blir alltid møtt av en pirat. Her gjøres det klart for de yngste reisende som kommer via bildekket.

pirat 2

En av de gode piratene forteller historier fra livet på havet. Underholdning og aktiviteter for de yngste er viktig.

godnatt2

Dagene om bord blir ofte lange. Det gjør ikke så mye når solnedgangene ser slik ut.