DFDS’ julekalender 21.12. Her er dagens konkurranse!

 

Om bord på båten er det mye som skjer, en dag er aldri lik, men den gode stemningen er alltid tilstede. Spesielt i disse juletider, når båten er pyntet med sin fineste drakt, julematen har inntatt bordene og de flotte julegjestene er på plass. For de ansatte om bord, er juletiden den desidert beste tiden å være på jobb.

De reisende i november og desember drar som oftest i forbindelse med julebord, julehygge og juleshopping. København er nemlig en av Europas beste julebyer, med sine markeder, pynt, den magiske julen i Tivoli i København, og den deilige danske julematen. Da vi var på vår førjulstur til København traff vi mange flotte mennesker om bord. Se om du finner noen du kjenner i våre stemningsbilder fra turen, og svar på vårt kalenderspørsmål i skjemaet under.

Vinn storbycruise

Om du svarer riktig på vår konkurranse, kan du være den heldige vinner av et cruise i lugar med havutsikt for to personer, med overnatting i København. Her får du bo på Copenhagen Admiral Hotel i hjertet av København, med utsikt mot vannet og operaen. Du får bo i et deilig de luxe værelse, med en lekker morgenbuffet, som også er en del av premien.

Konkurransen er nå avsluttet, vinneren kontaktes 27. desember. Takk for innsatsen, og velkommen tilbake til neste år. 

Blar du deg nedover siden vil du finne flere stemningsbilder fra båten, og svaret på dagens kalenderspørsmål. Lykke til!

DFDS_JUL2013_mg_4364

Ingenting er som å nyte innseilingen til København på et solfylt dekk.

DFDS_JUL2013_mg_4368

Vi var heldige med været på vår førjulstur: knall blå himmel og stor sol.

DFDS_JUL2013_mg_4812

Det glade paret fra Trondheim er på sin årlige julebordtur for trettende året på rad, hvor de sammen med sin glade vennegjeng, på hele 9 stk, drar på førjulstur for og få førjulsstemning. Ingrid og Magne Øyan trives veldig godt hos DFDS, og forteller at den gode maten og drikken er turens høydepunkt.

DFDS_JUL2013_mg_4824

Ingrid og Magne med 6 av 9 i sitt reisefølge, så glade og fornøyde – klare for å bevege dansefoten på dansegulvet.

DFDS_JUL2013_mg_4831

Også de minste finner seg til rette om bord. Vilde Lindstad er fornøyd med å ha fått mammaen sin, Aslaug Lindstad, med seg i ballrommet. De dro på Storbycruise for å besøke Tivoli, sammen med sin mormor og tante.

DFDS_JUL2013_mg_4853

I kaffebaren er det lett å slå seg til ro. Bortsett fra rykende fersk julekaffe og noe å bite i, finnes det trådløst internett og trivelig betjening, som gjør sitt ytterste for at du skal trives om bord. Alexander Blom og Katharina Aslerin er glade for å kunne begynne julen litt tidlig, og synes det er stas å få lov til å spre litt ekstra juleglede til sine gjester.

DFDS_JUL2013_mg_4856

Blant kaffebarens gjester, sitter denne herlige trioen og ler. Kåre Sauda fra Kampen Veteran orkester, Arvid Paulsen og Unni Heltne har akkurat truffet hverandre, men allerede funnet tonen. Det sosiale samværet om bord, Kampenguttas fine musikk og den gode servicen, er grunnen til at Unni liker å dra med DFDS.

DFDS_JUL2013_mg_4883

Alexander Blom og Katharina Aslerin ønsker velkommen til kaffebaren på dekk åtte. De anbefaler en kopp jule-latte til julehyggen.

DFDS_JUL2013_mg_4896

Theleypam er på tur for å handle inn julegaver til sin kone og deres tre døtre. Han har krysset av i katalogen for de tingene han vil handle, pakke inn og legge under treet. Han er veldig fornøyd med å gjennomføre julehandelen på båten, for da får han også tid til å slappe av og komme i julestemning.