Konkurranse: Tre gode tips fra taxfree-shoppen

 

DFDS sin egen Louise Ellemo, arbeider som Beauty Advisor om bord. I over fire år har hun hatt gleden av å hjelpe gjestene i taxfree-shoppen, men i dag deler hun sine tre beste tips med oss i Storbycruise:-) Under innlegget følger en konkurranse, hvor du kan bli den heldige vinneren av et cruise i Seaways class lugar med havutsikt for to personer, og et gaverkort på 500 kroner i taxfree-shoppen. God lesning, og lykke til!

Konkurransen er nå avsluttet. Den heldige vinneren kontaktes direkte:) 

1.Clarins ansiktskrem
IMG_8319

Å gi huden din rikelig med fuktighet er et must i vinterkulden, enten du bruker sminke eller ei. Dette gir både næring og beskyttelse til huden din, samtidig som det gir deg et perfekt grunnlag for påsmøring av make-up.

Dagkremen som kommer fra Clarins og HydraQuench-serien gir mye fukt til alle hudtyper, og er tilpasset normal til tørr hud. Serien er laget for å tilfredstille hudens fuktigshetsbehov, noe som gjør at kremen trekker lett inn i huden, og etterlater huden din silkemyk, frisk og strålende, hele dagen.

IMG_8318

 

2. YSL – Touche Éclat, concealer
IMG_8316

Denne tryllepennen har vært en favoritt på markedet i mangfoldige år, og det er ikke uten grunn at dette er et av de mest populære produktene om bord. For bare ved den minste påføring blir man seende mer opplagt og pigg ut. En concealer har nemlig i oppgave å dempe blå ringer under øynene, reflektere lyset og skapet glød i ansiktet- der man måtte ønske.

 

3. Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden
IMG_8323

Louises favorittprodukt er denne legendariske kremen, som kan brukes til absolutt alt. Foruten å være fast inventar i mange kvinners vesker, er kremen også et hemmelig våpen mot tørr hud.  Listen over dens bruksområder er lang; tørre lepper, solbrenthet, hudirritasjoner, tørre albuer og brannsår, er bare noen av disse områdene.

Her kan du lese mer om shopping og tax-free butikken om bord.