Gastronomisk Tivolimagi hos Nimb

 

Midt i Tivoli finner du et historisk og herskapelig palass, kalt Nimb. Rettere sagt, et treetasjes gastronomisk eventyr, eller som de selv sier, et tempel for den gode smag. I over hundre år har Nimb-familien gjort sitt ytterste for å skape unike opplevelser.  Blant vinflasker, himmelske matretter og en god atmosfære, tilbrakte vi en hel aften i Nimb-universets Vinotek, Brasserie og Bar.

Å gå gjennom husets ulike etasjer og avdelinger er en reise i seg selv. Hvert rom er innredet  med et unikt tema, noe som garantert vil gi deg  følelsen av Tivolimagi. Nimb oasen har mye å by på. Foruten deilig mat og drikke i ulike varianter, kan de skreddersy det meste etter ditt ønske, om det er bryllup eller møter. Uansett om man er 2, 4 eller 50 personer, vil Nimb garantert gi en opplevelse du sent vil glemme. De kan til og med sørge for nattesøvnen din, med sine 17 elegante hotellrom. Man behøver ikke å dra inn i Tivoli for å komme til Nimb, og det beste av alt, det er åpent hele året. Besøk Nimb sine fine nettsider her, for mer informasjon:)

 

Nimb Vinotek

I kjelleren finner du Vinoteket, et avslappende sted, hvor skuldrene senkes og appetitten vekkes. Jordfargene og det rustikke tre-interiøret vekker følelsen av å sitte i en vinkjeller midt i fransk landsby. Stemingen er intim og koselig, med levende lys og utsøkt vin, til et hvert budsjett. Vinsmaking, skreddersydd for dine ønsker, og deilig tapas er også å finne på Vinotkets meny.

DSCF9143

DSCF9141

DSCF9154

DSCF9145

DSCF9142

DSCF9135

DSCF9136

DSCF9117

 

 

Nimb Brasserie 

Norden møter Frankrike i Nimbs Brasserie, både i matveien og i interiøret. Den  behagelige og imøtekommende atmosfæren, som oser av kvalitet, skaper en fin og lun stemning. Servitørene er lidenskapelige for sitt fag, og får deg til å føle deg som gjesten i sentrum. Det er øyet for detaljer som gjelder, hos servitøren som på tallerkenen. Maten er velbalansert, i en herlig kombinasjon mellom mørt, sprøtt og saftig.

DSCF9172

 

Brasserie-1-630x410

Brasserie-9-630x410

DSCF9177

 

Nimb Bar

I den øverste etasjen, under gigantiske lyskroner, finner du en av Københavns mest elegante cocktailbarer. Et besøk hit er som å være i en drømmeverden. Tilbakelent med en drink i hånden,  drømmer man seg bort, mens øynene og alle sansene lar seg begeistre av det majestetiske rommet, som kan minne om en royal ballsal.

Nimb1

nimb-bar

bg_pic_899_1

DSCF9224

 

DSCF9214

DSCF9218

DSC042871

 

DFDS har forresten en avtale om lunsjservering for individuelt reisende, samt lunsj, middag og vinsmaking for grupper. Ring 216 21 000 for mer informasjon:)

Hilsen Københavnvennen Iben 🙂