Om lidt er kaffen klar – nå får du kaffe fra Espresso House om bord!

Se for deg følgende scenario; du har kommet deg vel om bord på DFDS, gleder deg til en fin overfart mot dejlige København, og har lyst til å gå ut på dekk og vinke farvel til Oslo. Da frister det kanskje med en varm kopp i hånden?

Eller vil du bare helt enkelt sette deg godt til rette og nyte utsikten? Da er det bare å legge turen innom kaffebaren Espresso House på dekk 7, der vi tidligere hadde Baresso, så kan du velge og vrake i godsaker. Frister det med en dobbel cappuccino, en stor latte – eller kanskje en varm sjokolade med små skumfiduser?

I mer enn 20 år har Espresso House hatt en lidenskap for kaffeopplevelser i det meste av Skandinavia, og nå kan du også nyte deres kaffe i verdensklasse om bord. Espresso House finner du på dekk 7 på både Pearl og Crown.

En espresso akkurat slik du liker den – enkel, dobbel eller kanskje trippel?

En cappuccino med akkurat den melkemengden du elsker!

Bak disken finner du flinke og blide Trine og hennes gode kollegaer, som mer enn gjerne lager kaffen akkurat slik du liker den aller best.

Skulle du være litt sulten, er heller ikke det noe problem. Her kan du handle med deg en sandwich eller bagel, eller kanskje noe godt og søtt til kaffen. Trines personlige favoritt er bagel med barbecue-kylling.

Er du mer på jakt etter det søte, er det mye som frister.

Kaskje en av dine favorittkaker, som du kjenner igjen fra andre Espresso House-filialer?

Så – nå tar vi med oss denne deilige kakaoen med marshmallows og tar turen ut på dekk for å vinke farvel til Oslo og kjenne forventningene boble for nok et møte med herlige København.

Hva er din favoritt-drikk fra Espresso House?