DISTORTION – årets gatefest i København

Tidlig på sommeren, i starten av juni, skjer det en forvandling i København. Med gatefesten Distortion kommer Københavns bydeler i festmodus, og lokker folk fra fjern og nær til å danse til langt ut i de små timer. I mer enn 20 år har Distortion invitert folk til fest i gater og smug. Det er festfokuserte events, som 1-minutts raves på broene i Christianshavn, hvor trafikken blir stoppet i ett minutt, og broene på stedet blir fylt med danseglade mennesker. En ting er sikkert, Distortion er alltid en garanti for morsomme og festlige opplevelser! 

Distortion har både gratis gatefester rundt om i byen, samt større fester i helgen hvor man må kjøpe billett, og hvor musikken er tilegnet de som vil feste helt ut i de små timer. 

Reis til København og opplev DISTORTION  Reis på storbyferie til København med båt | DFDS 

Foto: Andreas Holm

Hyggelige gatefester

Distortionforegår fra 31. mai til 4. juni 2023. Festival- og gatefesten i København er kjent for å skape magiske øyeblikk i gatene, hvor store og små kan møtes og ha det gøy. I år kan man på de avslappende Actionhygge-eventene oppleve middag ved langbord på Vesterbro med 600 meters felles måltider hvor både lokale restauranter og foodtrucks vil diske opp med lekre retter. Vesterbro legger også opp til gater med Stille og Rolig Distortion, hvor du finner deg en plass i et grønt hjørne av betongjungelen og lytter til meditativ og drømmeaktige jazz-toner. 

Foto: Andreas Holm

På fredagen står Havnehygge i Nyhavn på agendaen. Her finner du livlig klezmermusikk, bossanova og sirkus som setter stemningen for en god kveld i sommersolen. Liker du ekstreme vannutfordringer, så kan du teste høydeskrekken din på det 13-meter høye tårnet ved WaterFestRefshaleøen, hvor utspringet er i havnen. Alle events på Havnefesten er gratis og er passer for alle aldersgrupper. 

Foto: Andreas Holm

Distortion Ø og raves på gaten

De store gatefestene på kvelden og om natten krever at man kjøper billett på forhånd. Men da er du garantert en kveld med musikk fra både danske og utenlandske artister som helt klart får frem riktig tempo på dansegulvet.

Foto: Daniel Liversage

Fredag og lørdag er det satt opp store scener på Refshaleøen som er omdøpt til Distortion Ø til ære for festivalen. Refshaleøen ligger litt utenfor sentrum, og under festivalen vil det både være bar og spisesteder på Distortion Ø. Her kan du oppleve elektronisk musikk i opptil 12 timer hver dag!

Foto: Daniel Liversage

Om du vil oppleve livlig stemning på Distortion og se København by night, bestill et CityCruise med hotell. Da du får en natt i København og du kan nyte byens mange fester og muligheter til det fulle.

Bestill din reise til København her