Syv fantastiske grunner til å reise med barn på DFDS-båtene

Vil dere oppleve noe hyggelig sammen med barna? Da er det en god idé å ta de med på et MiniCruise til København! For vi er vel enige: «Glade barn = fornøyde foreldre»De fleste barn elsker å reise med båt, og i tillegg er det mange tilrettelagte aktiviteter for små matroser hos oss. Nedenfor finner dere syv spesielt gode grunner til å reise med DFDS til København – hele året! 

Benjamin på tur med sin storfamilie // Foto: Benjamin Danni Papp

1. Barneunderholdere 

På hver eneste seiling til og fra København er det barneunderholdere om bord. Du kjenner de igjen på piratkostymene. Og kanskje best av alt: Alle kan lage ballongdyr og utføre ansiktsmaling på barna. 

Barneunderholdere sørger for mye moro om bord

2. Bubble Zone 

Dette er et eget område på båten med ballrom, Xbox-konsoll, filmvisning på storskjerm og badebasseng. Passer perfekt for de aller minste matrosene, men også for de litt større barna. Og mens barna leker kan de voksne nyte noe å drikke og en snack – som fås kjøpt i samme område. De voksne kan også ta seg en ‘svømmetur’ sammen med barna! 

I Bubble Zone kan familier slappe av og ha det moro sammen

3. Skattejakt 

Om bord i båten er det ‘gjemt’ flere poster med spørsmål, som skal besvares av små pirater. Eget svarskjema til denne aktiviteten deles ut av barneunderholderne. Dette er en fin og morsom måte å bli kjent med båten på. 

4. Jack the Pirate 

Har du lagt merke til den blå og hvite papegøyen med treben? Dette er DFDS sin supersøte maskot Jack. Han finnes som kosedyr, men i løpet av turen dukker han også opp ‘i levende live’ for å hilse på de små. Raus med klemmer er han også! 

Jack the Pirate, DFDS sin supersøte maskot

5. Hesteveddeløp 

Kom og hei på din favoritthest i kveldens hesteveddeløp! Denne aktiviteten foregår en gang om dagen/kvelden i Columbus Club. Her er det høyt engasjement og jubelen står i taket når en hest vinner et race! Denne aktiviteten kan være vel så artig for voksne! Billetter kjøpes av piraten før start og klokkeslettet annonseres via dagens program om bord på båten. 

Vårt hesteveddeløp om bord skaper høyt engasjement og spenning

6. Barnevennlige spisesteder 

Enten du velger pizzarestauranten ‘Little Italy’, buffeten i 7 Seas Restaurant eller et av de andre spisestedene, er vi sikre på at de små finner noe de liker! I buffeten finner de dessuten en egen barnebuffet som inneholder alt fra kyllingnuggets og spagetti til pommes frites og SOFTISMASKIN! Grønnsaker finnes selvsagt også – for en god balanse i måltidene til de minste. 

Til familiens yngste har vi en egen kveldsbuffé i 7 Seas

7. Barnas favorittaktiviteter i København

Vel fremme i København bugner det med aktiviteter for små og store barn. Tivoli er Københavns største turistattraksjon, men Experimentarium, København Zoo, og Den Blå Planet troner også høyt på listen. I København Zoo kan dere hilse på og lære om mer enn 4000 forskjellige dyr. Det er bare å la seg begeistre! For de litt større barna, og de voksne kan vi anbefale gågaten Strøget – et hav av gode tilbud og kjente brands i en av Europas mest trendy hovedsteder! 

Opplev Nord-Europas største akvarium på Den Blå Planet i København (Foto: Daniel Rasmussen)

I tillegg til alt dette som foregår hele året, har vi mange seilinger med spesielle events. For barn vil dette for det meste være i skoleferiene, men i sommersesongen er det ekstra mye gøy for barn på båten. Da pyntes et helt område med ulike temaer hvor barn kan boltre seg. 

La barnet ditt kjenne på aktivitetsbonanza – reis til København med DFDS! 

Velkommen til små og store!