Bryllupsreisen ble romantisk Københavncruise

– Fredag 23. mai 2008 giftet jeg meg med min kjære, etter to uker med hektiske forberedelser. Dagen ble akkurat så fin som vi håpet på, men etterpå var vi fullstendig puddingferdig. På grunn av jobb hadde vi ikke mulighet for en lang bryllupsreise etterpå, men vi gikk for det nest beste: Københavncruise i beste lugar på Crown of Scandinavia.

Det vi ikke var klar over i forkant var at 24.mai var det noen andre som giftet seg i København, nemlig prins Joachim og hans Marie Cavallier. Både båten og København by var dekorert med hjerter, og for oss lykkelige nygifte var det en ekstra morsom opplevelse. Vi ruslet byen rundt og nøt det nydelige været og det at vi endelig var alene og kunne slappe av. Vi så til og med tre musikanter (en med kontrabass!) på Høibro Plass.

Københavncruiset var den perfekte minibryllupsreisen for oss. En vakker by, kombinert med en trivelig overfart (og veldig god mat!) gjorde dette til en fulltreffer.

(Bildet er tatt 24. mai i 2008, med en allerede da utdatert mobiltelefon og det i dårlig belysning attpåtil, skriver Kjersti. Men hun håper det faller i smak for det!)