Jakt på antikviteter i Ravnsborggade

Københavnere bor og lever i den viktigste historiske byen i Norden. Det er kanskje ikke rart at de blir opptatt av historie og historiske gjenstander, og dermed heller ikke rart at det blir en så høy tetthet av antikvariater, antikkforretninger og forretninger med retromøbler og –klær.

Og Jørgen anbefaler altså Ravnsborggade. Gaten ligger like ved Nørrebroparken, og har man kommet frem er det bare å ta seg god tid i de mange forretningene. I tillegg til å være en av Danmarks beste antikvitetsgater, så finner du også Nørrebro Bryghus i nærheten, forteller Jørgen.

– Det kan jo tenkes at du blir tørst, og det blir man jo, sier han.

http://youtu.be/sL8K9h_P130

 

Som du ser av bildene – dette kan være en både spennende og trivelig skattejakt.


Foto: Stefan Ertmann


Foto: Aaron Bateman


Vis større kart