Konkurranse: Ta deg en tur til Jægersborggade

En stiftelse har kjøpt butikklokalene, og har bestemt seg for at gaten skal bli en unik opplevelse for alle som velger å spasere i den. Ordføreren  i København har personlig engasjert seg for å rydde opp.

Gaten er også attraktiv som reisemål av flere årsaker, da Assistens kirkegård ligger i enden av gaten. Og det finnes ikke mange kirkegårder som Assistens kirkegård i Nørrebro. Her hviler HC Andersen, Søren Kirkegaard, Niels Bohr og mange andre viktige historiske dansker. Samtidig er stedet en park – og en riktig god dansk opplevelse som sådan. Storbycruise.no har besøkt området.

Og skulle du være sulten – gaten gir unike opplevelser. En restaurant som nylig fikk en Michelinstjerne, en gourmet Take-away restaurant (også med hederlig omtale i Michelin-guiden), verdens eneste grøtbar og et bakeri hvor boller, kaker og dansk brødbakst formelig roper på deg fra sin vindusplass.

I videoen under presenterer vi området, og avslutter med en liten konkurranse. Se nøye på hele filmen. Klarer du å svare på de spørsmålene uten å se filmen på nytt?

Vinneren får, uansett hvor mange ganger vedkommene måtte ha sett filmen, t/r med DFDS Seaways, samt en overnatting på det flotte Hotel Imperial for to personer. Hotellet ligger ikke langt fra Nørrebro, og er et godt alternativ hvis du planlegger å bruke mye av tiden din i København i den bydelen. Samtidig har det en umiddelbar nærhet til sentrum.

Vinneren ble trukket 30. april, og er kontaktet pr. mail. Videoen er imidlertid fremdeles verdt å se på!

http://youtu.be/bSxAjpj6tBg

 

Foto: Tor Lie

 

Foto: Tor Lie

 

Foto: Tor Lie

 

Foto: Tor Lie