Fototur til Zoo i København

 

Jeg fikk et tilbud om tur fra DFDS på mail. Jeg skulle dra med min søster, men hun ble forhindret. Jeg er en sosial person, så jeg ble kjent med mange både på vei nedover og hjem igjen. Jeg bestemte meg på forhånd at jeg skulle til København Zoo og ta bilder, og sånn ble det 🙂

Zoo – et høydepunkt

Da jeg bestemte meg for å dra på tur med DFDS til København, ønsket jeg å gjenta turen jeg hadde for 6 år siden til Zoo. Jeg er dyreelsker og fotograferer veldig mye, og sånn ble det. Jeg dro direkte fra båten til zoo med lokalbussen, og hadde noen fornøyelige timer hvor jeg gikk rundt og fotograferte. Og fotogene var de alle sammen – de var nok vant til oppmerksomhet.

Bjørnemamma klatret til og med opp til bjørnegårdens høyeste trestokk og sto der og balanserte for min skyld. Hos både tigrene og løvene fikk jeg med meg middagstiden. Det samme hos isbjørnene. Noen av bildene tok jeg gjennom vinduet hos løvene for å få mest mulig nærbilder. Her ser man at det er pappa som er den store helten og tryggheten for barna, akkurat som i menneskeverden. De sitter på fanget, det er trygt og godt det. Og mammaer kan også her bli irritert av og til 🙂

Et vellykket tur til København for min del!

Text og Bilder: Gro Wenche Pettersen

Her er hjemmesiden til Zoo, som er åpen døgnet rundt.