Påske i hjertet av København

Påsken er jo helt perfekt for en familietur til København, og best av alt – Tivoli åpner igjen onsdag 1. april! En ting er sikkert – for at en skikkelig storbyhelg skal bli fabelaktig, må man bo på et flott hotell. Hotel Imperial er et klassisk skandinavisk hotell som ligger fantastisk plassert midt mellom de aller beste godbitene København har å by på. Her bor du tett på blant annet Tivoli og Strøget.

Rommene er lyse og klassiske, og oppleves varme og sjelfulle. Frokostbuffeten byr på alt man kan tenke seg, og mer til, for en perfekt start på dagen. Likevel, den absolutt største fordelen med dette hotellet er at det er veldig gode muligheter for ekstra sengeplasser og funksjonelle løsninger, som connecting room. Det er gull verdt med plass og fleksibilitet om man reiser med barn. I tillegg er det praktisk at hotellet har en autentisk italiensk restaurant som serverer blant annet pizza og pasta – en vinner for både voksne og barn!

Under kan du se et bildedryss fra hotellet, og her kan du lese om da Camilla og familien besøkte Tivoli i påsken i fjor 🙂

Hilsen Københavnvennen Benedikte 🙂 

Hotel Imperial er godt synlig fra veien  og rommer faktisk også Københavns største kino som har hele 2000 plasser!

Hotel Imperial er godt synlig fra veien og bygget rommer faktisk også Københavns største kino som har hele 2000 plasser!

Imperial Hotell :)

Varmt velkommen til Hotel Imperial 🙂

I lobbyen møtes vi av hyggelige og behjelpelige hotellansatte. Her føler man seg hjemme og ivaretatt så fort man setter foten innenfor døren :)

I lobbyen møtes vi av hyggelige og behjelpelige hotellansatte. Her føler man seg hjemme og ivaretatt så fort man setter foten innenfor døren.

Foajeen er skandinavisk i uttrykket, her er det perfekt å ta en kaffe og lese dagens avis.

Foajeen fremstår fin og skandinavisk i stilen, som resten av hotellet.

Foajeen er stilren, her er det perfekt og lese aviser og ta en kaffe.

Stilig 🙂

Rommene er innbydende med god plass og lyse fine farger, her er det deilig å slappe av etter en lang dag i Tivoli eller på shopping.

Her er det fint å slappe av etter en lang dag i Tivoli, eller på shopping.

Store deilige hotellputer og myke, gode senger.

Store deilige hotellputer og myke, gode senger – det beste med å bo på hotell 🙂

Her ser du et eksempel på et superior hotellrom.

Her ser du et eksempel på et superior hotellrom.

Rommene er innbydende med god plass og lyse fine farger.

Rommene er innbydende med god plass og lyse fine farger.

God plass til oppredning om man har med seg flere barn. Her er det plass til alle :)

Dette er en juniorsuite. Den er romslig og har mulighet for to ekstra sengeplasser.

Baderommene i juniorsuite er en skikkelig marmordrøm! Alle badeværelsene på hotellet har badekar :)

Baderommene i juniorsuitene er en skikkelig marmordrøm! Alle badeværelsene på hotellet har badekar 🙂

Robert Thompsen er hotellets direktør og forteller  at nordmenn og København simpelten hører sammen! Nordmennene er så glade når de er her og de bare koser seg dagen lang! forteller han.

Robert Thompsen er hotellets direktør og forteller at nordmenn og København simpelthen hører sammen! Nordmennene er så glade når de er her, det er en fryd å ha dem på besøk – de koser seg virkelig dagen lang, forteller han.

I hotellet finner du den italienske restauranten L'Appetito, her får du supergod lasagne og ikke minst fantastisk italiensk pizza.

I hotellet finner du den italienske restauranten L’Appetito, her får du supergod lasagne og ikke minst fantastisk italiensk pizza.

Den italienske restauranten LÁppetito byr på deilig, autentisk italiensk mat. Det liker jo både store og små :)

Restaurantens mat faller godt i smak hos både store og små 🙂

Om man vil sitte ute og nyte vårsola, er det gode muligheter for det utenfor den italienske restauranten som tilhører hotellet.

Om man vil sitte ute og nyte vårsola, er det gode muligheter for det.

Hotellet ligger like ved Vesterport station, så det er  veldig enkelt å benytte seg av offentlig transport om man ønsker det.

Hotellet ligger like ved Vesterport station, så det er veldig enkelt å benytte seg av offentlig transport om man ønsker det, men det er gangavstand til både Strøget og Tivoli.