Her er Københavns nye boutiquehotell

Det har åpnet et helt utrolig kult boutiquehotell i et kjempespennende område i København, nemlig Hotel SP34. Det er gode grunner for at interiør- og reiselivsfolk fra Paris, Berlin, New York og London har valfartet hit. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og det merkes godt på omgivelsene. Her føler man seg avslappet, inspirert og hjemme – alt på en gang. Dette er SÅ mye mer enn et sted man kun overnatter.

Latinerkvarteret, som er området hotellet ligger i, byr på en skikkelig lokal København-følelse. Denne forsterkes av hotellets konsept; her finner du ikke resepsjonister. De som jobber her oppfører seg som verter i et hyggelig og harmonisk selskap. Mellom 17.00 og 18.00 byr de til og med på «wine hour» i den utrolig fine lobbyen, som overhodet ikke føles slik som lobbyer på andre hoteller ofte gjør.

På bloggen har vi ikke akkurat for vane å trille terning, men om vi skulle gjøre det ville Hotel SP34 fått en soleklar sekser!

 

Hilsen Københavnvennen Benedikte 🙂 

Hotellet ligger i Latinerkvarteret og gir et perfekt innblikk i livet til de urbane Københavnborgerne.

Hotellet ligger i Latinerkvarteret og gir et perfekt innblikk i livet til de urbane Københavnerne.

Resepsjonen er slått sammen med baren. Mentaliteten til hotellet er at det skal føles som hjemme, ikke som at du kommer til en kjølig resepsjon.

Resepsjonen er slått sammen med baren. Mentaliteten til hotellet er at det skal føles som hjemme, ikke som at du kommer til en kjølig resepsjon.

Helt herlig romfølelse i lobbyen, her har de også "Wine hour" mellom klokken 17.00 og 18.00. Da byr de gjestene i lobbyen på et glass vin.

Helt herlig romfølelse i lobbyen, her har de også «wine hour» mellom klokken 17.00 og 18.00. Da byr de gjestene i lobbyen på et glass vin.

På hotellet finner du mange inspirerende og kule detaljer i interiøret. Her fra lobbyen.

På hotellet finner du mange inspirerende og kule detaljer i interiøret. Her fra lobbyen.

I lobbyen er det skikkelig hyggelig, fin og avslappet tmosføre. Det er fristende å sitte her både for en kaffe, eller om man har noe arbeid og få unnagjort.

I lobbyen er det skikkelig hyggelig, fin og avslappet atmosfære. Det er fristende å sitte her enten bare for å ta seg en kaffe, eller om man har litt lett kontorarbeid. 🙂

Alt av interiør er utrolig smakfullt og stilig, og best av alt, om du faller pladask for noe, så går det faktisk ann å kjøpe det med seg hjem. Hvor kult er ikke det?!

Alt av interiør er utrolig smakfullt og stilig. Best av alt: Om du faller pladask for noe, så går det faktisk an å kjøpe det med seg hjem. Hvor kult er ikke det?!

Utrolig romslige og kule rom. Man får følelsen av at dette er drømmeleiligheten, mer enn at det er et hotellrom. Dette rommet er et dobbel superior rom.

Utrolig romslige og delikate rom. Man får følelsen av at dette rett og slett er drømmeleiligheten, mer enn at det er et hotellrom. Dette rommet er et superior dobbeltrom.

Strengt tatt er det litt farlig at man har muligheten til å kjøpe med seg interiøret, for her er det mange godbiter som frister skikkelig. :)

Strengt tatt er det litt farlig at man har muligheten til å kjøpe med seg interiøret, for her er det mange godbiter som frister skikkelig. 🙂

På badet finner du gode kvalitetsprodukter fra REN. Ren luksus det altså. :)

På badet finner du gode kvalitetsprodukter fra REN. Ren luksus det altså.

Rommene har fin utsikt ut i gaten og store gode vinduer som slipper inn mye lys og miljø fra gaten.

Noen av rommene har fin utsikt og store gode vinduer som slipper inn mye lys og miljø fra gaten. Dette er et eksempel på et dobbel superior rom.

Rommene er luftige, med mye vinduer og stor plass. Fargene er delikate, og materialene naturlige og eksklusive.

Rommene er generelt luftige med mye vinduer og stor plass. Fargene er delikate, og materialene naturlige og eksklusive. Dette er en suite, så her er det ekstra god plass. 🙂

Hotellets aller minste rom  har sin helt egen sjarm.

Selv hotellets aller minste rom har sin helt egen sjarm.

Noen av rommene har egne balkonger. Slik som dette. Tenk å sitte her å spise frokost! :)

Noen av rommene har egne balkonger, slik som denne. Tenk å sitte her og spise roomservice-frokost! 🙂

Gangene imiterer miljøet fra gaten utenfor, og nummereringen er gatelys, stilig detalj.

Gangene imiterer miljøet fra gaten utenfor, og nummereringen av rommene ser ut som gatelys. Det er en stilig detalj.

Ingen problem om du går deg vill i gangen, her er et kart som viser vei!

Ingen problem om du går deg vill i gangen, her er et kart som viser vei!

Hotellet har også egen restaurant og bar, som er superpopulær også for de som ikke bor på hotellet.

Hotellet har flere egne restauranter og barer. Her bar Moritz, som er superpopulær også for de som ikke bor på hotellet.

Her spiser man frokost i en skikkelig hyggelgi atmosfære.

Her spiser man frokost i en skikkelig hyggelig atmosfære.

Økologisk, delikat og supergod frokostbuffet.

Økologisk, delikat og supergod frokostbuffet.

I tilknutning til hotellet finner du restauranten Cokc´s 6 cows - og her får du Københavns beste burger.

I tilknytning til hotellet finner du restauranten Cock´s & Cows – og her får du visstnok Københavns beste burger!

God steming på burgerstedet.

Topp stemning på burgerstedet. 🙂