Comfort Hotel Vesterbro i ny drakt

Nordic Choice Hotels har totalrenovert alle 400 rom på Comfort Hotel Vesterbro. Hotellet har også fått ny cocktailbar, restaurant og lobby.

Det var i mai i år, at det sentrale hotellet var helt ferdig med oppussingen, som da hadde pågått i et halvt år.

Hotellet har en meget sentral beliggenhet, kun 300 meter fra sentralstasjonen og Tivoli. Cocktailbaren og hotellrestauranten fremstår nå som mye mer moderne, med sine store vinduer og en mye mer åpen og funksjonell rominndeling. Blant annet er lobby og resepsjon bygget inn i et åpent atrium.

I tillegg til restaurant og bar har hotellet fem moderne møterom med utgang til en rolig bakgård. Det er også en garasje under hotellet med heis opp til lobbyen, som er tilgjengelig for gjester som kommer med bil.

Se de fine bildene fra det nye hotellet i bildeserien under.

Beste hilsen København-vennen Camilla 🙂 

ComfortHotell restauranten

Hotellet var opprinnelig et First Hotel, men ble i 2013 en del av Nordic Choice-kjeden. Her er et bilde fra restauranten.

Comfort Hotell Baren

Den rustikke trebaren og de fargerike stolene gir et varmt og lunt preg. Her kan man nyte en kald øl med kolleger, eller en kaffe med gode venner. Eller omvendt. 🙂

Comfort Hotell Baren Trevegg

Mange stamgjester finner veien hit, kanskje på grunn av den avslappede stilen? «Relax» er nemlig stikkordet for Comfort-hotellene; det skal ikke være så stivt og alvorlig.

Comfort Hotell dobbeltrom

Flere av rommene vender ut mot en privat bakgård, der man gjerne ser barn og familier som leker. Her ser vi et standard dobbeltrom.

Comfort Hotell stoler

Alle rom har stoler fra den svenske møbeldesigneren Bruno Mathsson.

Comfort Hotell Hotellrom

Hotellet har små og store dobbeltrom, samt «connecting rooms» som er perfekte for familier.

ComfortHotell_img_0083

Det største konferanserommet har plass til hele 75 gjester. Det er full wi-fi-dekning på hotellet, med 100 innlagte forbindelser.

Comfort Hotell Bakgård

Fra konferanseområdet er det utgang til en liten bakgård, der man kan nyte en kopp kaffe og trekke frisk luft, mellom alle slagene.

Comfort Hotell Lobby

Den nyoppussede lobbyen ligger nå i et åpent atrium, som gir en herlig romfølelse med den enorme takhøyden.

Comfort Hotell Puffer

Spesielt de fargerike puffene er noen skikkelige «fargeklatter», som lyser opp i lobbyen.

Comfort Hotell Skranken

Morsomme detaljer på skrankene gir inntrykk av at det er store kommoder, men håndtakene er kun til pynt. 🙂

ComfortHotell_img_0103

Det er livlig i lobbyen, og gratis kaffe og te til alle. Mange nordmenn besøker hotellet – både ferie- og forretningsreisende.