Til København med lave skuldre

I DFDS’ nye Wellness-område i Bubble Zone blir jeg tatt i mot av en smilende Pia. Jeg har bestilt Hot Stone-massasje og en MAN-Icure. Jeg skal altså for første gang i mitt liv masseres og få pene hender. Stort skumlere blir det ikke.

Hot stone-massasje på DFDS gjøres med lava-steiner fra Himalaya som varmes opp til omtrent 60 grader i et vannbad. Det høres varmt ut, men når steinene møter ryggen min er det egentlig bare veldig behagelig. Tanken bak å varme opp steinene er at samtidig som man masseres, så varmes musklene opp, og blodgjennomstrømningen øker. Dermed får man enda bedre effekt på slitne skuldre og stiv rygg.

Pia Sophie ønsker velkommen i Wellness-området

Kyndige Pia ønsker velkommen i Wellness-området i Bubble Zone

Og det funker rett og slett veldig bra! Pia tilpasser massasjen etter hvor mye man tåler og vil. Jeg jobber hele dagen lang foran PC, så hun tar seg ekstra god tid rundt skuldrene for å løsne opp stramme muskler. Jeg føler meg som en ny mann. I tillegg til at jeg er veldig trøtt, men Pia sier at det er helt normalt, nå gjelder det å drikke mye vann.

Lavasteiner øker blodgjennomstrømningen samtidig som de masserer

Lavasteiner øker blodgjennomstrømningen samtidig som de masserer

Men jeg er ikke ferdig! For jeg skal få manikyr for menn. Det føles rart å overlate hendene mine til noen andre, men Pia er både flink og vennlig, og guider meg fint gjennom prosessen.

Man-Icure inkluderer både en skrubb av hendene, filing, fiksing av neglebåndene samt polering av neglene. Jeg får tilbud om lakking, men der setter jeg grensen. Det blir for mye. Og uansett trenger jeg det ikke. Jeg har nemlig fått både myke og vakre hender. Jeg klarer faktisk ikke helt slutte å se på dem resten av kvelden.

Hender før og etter MAN-icure

Før (høyre) og etter (venstre). Sjekk forskjellen! Dette er ikke venstrehåndsarbeid 😉

Det er ikke sikkert du tror du vil like hverken manikyr eller massasje, men jeg anbefaler deg likevel å ta turen til Bubble Zone neste gang du reiser med DFDS. Kanskje du også finner ut at dette er noe for deg?

Hilsen fra Mats, nå med lave skuldre