Klar til både julebord og julestri

I Bubble Zone finner du bademuligheter for både store og små, men også en egen velværeavdeling hvor det er mulig å booke inn skjønnhetsbehandlinger og massasjer ombord.

Jeg er sikkert ikke alene om å føle at ukene før jul går i en rasende fart og det er mye som man skal få unna, både av praktiske ting og av sosiale førjulsfestligheter. Da er det hyggelig å føle seg klar for alt som kommer. Jeg var så heldig å få teste gel lakk i den perfekte julefargen i tillegg til en Hot Stone massasje som var så avslappende at det neste var vanskelig å holde øynene åpne under middagen. Små ting som plutselig gjør at man plutselig føler seg litt ekstra klar for alt som kommer!

Nydelig farge og lakken holdt seg helt fint i tre uker før den måtte fjernes.

Om du ikke vil ha julerøde negler kan du velge mellom alle regnbuens farger.

Michelle jobber i Wellness-senteret og er både utrolig dyktig, og veldig hyggelig.

Etter at jeg hadde fått festklare negler fikk jeg gleden av å teste en Hot Stone massasje. I behandlingen brukes varme vulkanske steiner som brukes til å massere med. For meg som jobber mye sittende foran en PC var det spesielt deilig å få løst opp i skuldre, nakke og korsrygg. Behandlingen var ekstremt avslappende og de varme steinene myker opp musklene og gjør det lettere å slappe av.

Hot Stone massasje er perfekt etter å ha tatt farvel med København på dekk.

De varme steinene løser opp i stive muskler.

Det er en veldig behagelig stemning i hele Wellness-avdelingen.

Det er ikke til å stikke under stol at massasje er noe av det absolutt beste som finnes 🙂

 

Avslappet hilsen fra Sigrun 🙂