Den komplette dessertguiden om bord

Tidligere i høst fikk jeg gjøre noe så fantastisk som å smake meg gjennom skipets dessertmenyer! 

Om bord på skipet finner du både en egen baker og en konditor. Alt som er søtt lages fra bunnen av hver dag og man kan smake at det både er rykende ferskt, men også laget med en god dose med kjærlighet. Er du glad i det søte er det mange fristelser å velge mellom hvis du skulle få lyst på noe søtt enten før eller etter middag 🙂 Bli med meg på min tur blant søte fristelser i tre av resturantene om bord.

Explorer Steakhouse står biff i fokus, men de er også gode på det som kommer etter middagen. Velg mellom frisk og hjemmelaget iskrem i fire smaker, en klassisk Créme Brulée, Brownie med vaniljeis, salt karamell, peanøtter og kakaomarengs eller undertegnedes favoritt, Baked Alaska.

Hjemmelaget is i fire forskjellige smaker.

Baked Alaska! Sjokoladekake med is bakt inn i et lag med marengs.

Crème Brûlée, en klassiker som aldri slår feil.

Coupe Explorers, perfekt for deg som foretrekker sjokoladen.

Little Italy er desserten selvfølgelig gjennomført italiensk og hvis du er på jakt etter klassikerne Tiramisu eller Panna Cotta er dette stedet å gå.

Nydelig Tiramisu som er minst like god som den er fin å se på.

Panna Cotta i friske farger.

Hjemmelaget italiensk is i vaffel.

Affogato al caffe! En deilig kaffedrikk med vaniljeis og Amaretti.

Marco Polo får du servert deilig gourmet og kan velge menyer med 2,3 og 4 retter. Etter et utsøkt måltid er det perfekt å avslutte med en god dessert.

Eplemousse med eplesyltetøy, sprø karamelliserte hasselnøtter og friske bær.

Romposjert pære med vaniljekrem, vaniljecrumble, sjokoladeis og sjokoladesnø.

Ripsmousse, bjørnebærgele med flytende hjerte og sjokolade- og kardemommekjeks.

Lurer du på hvordan det kan se ut på dessertbordet i buffetrestauranten 7 Seas kan du klikke her.

Søt hilsen fra Sigrun

Psst! Menyene om bord byttes jevnlig i løpet av året for å tilpasses sesongene. Denne saken ble laget på Pearl Seaways i oktober 2017.