Hva med å handle julegavene ombord?

Hvert år sier jeg til meg selv at i år, i år skal jeg være tidlig ute med julegavene. Men så har det plutselig blitt november allerede og jeg ser antall helger før jul minske i rasende fart. Heldigvis skulle jeg på tur med DFDS til København og fikk faktisk sjekket av en del navn på gavelisten, også skal jeg ikke lyve å si at det ikke ble et par ting til meg selv.

I Sea Shop finner du mange sentrale merkevarer innenfor danske design, og er det noe mange nordmenn er glade i, så er det jo nemlig lekkert dansk design. Er du slik som meg som elsker nips og andre gjenstander som det føles som om man rett og slett ikke kan leve uten, kan jeg anbefale å sette av litt tid i avdelingen for interiør og design. Her finner du merker som Marimekko, Royal Copenhagen, Kahler, Lucie Kaas og Kay Bojesen. Ikke bare er det de siste nyhetene, men prisene er også veldig gode da det er taxfree priser i Sea Shop.

Den populære og ikoniske mummikoppen. Ikke bare fin å se på, men også veldig god å holde i. En gave som passer til de aller fleste.

En drøm for alle som elsker dansk design.

Vasene fra Kähler har vært svært populære de siste årene og med høstens farger er jeg nesten glad for å ha ventet for den grønne er en must have!

Eggeglassene fra Lucie Kaas kan bringe frem et smil hos nåde store og små, selv på mørke vintermorgener.

Den populære apen til Kay Bojesen er ikonisk og ettersom den både er en leke og et designikon er det en gave som vil bli satt pris på livet ut.

Kopper fra Royal Copenhagen i alle regnbuens farger. Perfekt til en stor kopp te på kjølige vinterkvelder.

I skjønnhetsavdelingen finner du et bredt utvalg kjente merkevarer til både mann og kvinne. Om man er på gavejakt bør man merke seg at det er flere pakkeløsninger som egner seg supert om man skal glede noen til jul.

I Sea Shop er det mange skjønnhetspakker som egner seg perfekt som gave hvor den heldige får mulighet til å prøve litt forskjellige produkter.

Kjente produkter fra L´Occitane som er supert å gi bort enten hver for seg, eller samlet 🙂

Utvalget er stort så om du er på jakt etter noe spesielt kan det være greit å spørre om hjelp 🙂

Skal du kjøpe gave til han som har alt kan kanskje en ny duft være noe?

I moteavdelingen finner du myke nyheter til hele familien og det er mange som ønsker seg myke gaver under treet, meg selv inkludert. Hva med fresht ull-undertøy fra Kari Traa til en søster, en ullgenser i høstens farger til mamma (eller deg selv) og en skjorte eller myk hettegenser til pappa eller bror?

Det er et bredt utvalg av Kari Traa-produkter i Sea Shop. Mykt ullundertøy som er perfekt til både trening og avslapping.

Deilige gensere i mykeste ull.

Denne fikk bli med meg hjem 🙂

Skjorter fra Eton med matchende slips, dette får han garantert bruk for. Og hva er vel bedre enn nyttige gaver? 🙂

Verdens mykeste college-genser!

Helt i villrede? Morsomme sokker vil lokke frem et smil hos de fleste.

Skal du på tur med DFDS i førjulstiden håper vi du kan gjøre julehandelen til en hyggelig opplevelse.

Hilsen Københavnvennen Sigrun 🙂

p.s. Utvalget kan variere og vi tar forbehold om utsolgte varer.