Julehandel om bord

Jeg har en venn som alltid er seint ute med å handle til jul. Han ender alltid opp på det samme storsenteret like før stengetid for å kjøpe gaver til familie og venner, og har begynt å både kjenne igjen og hilse på de andre kronisk superstressa mennene som også er for seint ut med julehandelen i år igjen.

(Spørsmålet til dagens kalenderluke finner du nederst i denne posten)

De nikker til hverandre før de løper videre, og nå som dette storsenteret er bygget ut og er blitt enda større, må de løpe enda lenger for å få gjort unna alt de skal.

For de aller fleste, meg selv inkludert, er ikke dette noen drøm, og jeg setter mye større pris på å ta en runde i Sea Shop når jeg reiser på en liten førjulstur til København. Ikke bare finner man noe til alle og enhver på samme sted, prisene i rom sjø er også veldig hyggelige.

For å fylle premiekurven i dagens julekalenderluke har vi tatt en skikkelig runde i Sea Shop og plukket ut en hel masse flotte ting, fra den populære danske Lyngbyvasen, til selfie-stangen som er årets virkelige «must-have». Spørsmålet du må svare på i dag finner du nederst i posten.

God jul fra Mats, som ønsker seg ny klokke fra Sea Shop til jul.

 

Lysholder "Etch" fra Tom DIxon

Lysholderen «Etch» fra Tom DIxon lager et fantastisk lysmønster.

Snømannen Olav fra Frozen-filmen blir også med i dagens gavekurv

Snømannen Olaf fra Frozen-filmen titter frem i Sea Shop. Han ble med oss opp i premiekurven som skjuler seg bak dagens luke.

klokke med både skinn- og stoffstropp fra Daniel Wellington

Sea Shop har et stort utvalg klokker. I premiekurven har vi lagt en klokke med både skinn- og stoffstropp fra Daniel Wellington, som passer både dame og herre.

Veske fra DAY Birger et Mikkelsen

I vesken fra DAY Birger et Mikkelsen får du plass til både julegaver og gå-bort-skoene dine 🙂 i tillegg til den matchende sminkevesken.

Lyngbyvasen fra Lyngby Glas

Lyngbyvasen fra Lyngby Glas ligger i premiekurven.

Eksklusive kanelmandler, selfie-stick og smykke fra Buckley London

Eksklusive kanelmandler, selfie-stick og smykke fra Buckley London  – den perfekte gave til kjæresten eller deg selv … 🙂

 

Oops! We could not locate your form.