Saltmat og sjømat (og mye annet godt)

I hjertet av Hotel Admiral serverer Restaurant Salt skikkelig god nynordisk mat.

Når man bor på hotell er det ikke alltid man sjekker ut restauranten når det blir tid for middag. Her kommer en liten påminnelse om at det kan være verdt å gjøre akkurat det. Vi har bodd på Admiral Hotel, og kan fortelle at hotellets restaurant, Salt, helt klart er verdt et besøk enten du bor på hotellet eller ikke.

Menyen er stram og fin, og passer årstiden. Man bestiller fire- eller femretteren, eller plukker selv retter til rett over hundrelappen fra menyen. Maten ser veldig bra ut, og smaken matcher utseendet. Vi bestilte tre retter hver, og gikk fra Salt mette og fornøyde.

DFDS_sept2015_Salt__mg_4025

Salt tar navnet sitt både fra havet rett utenfor døren (og restauranten har en veldig populær uteservering om sommeren) og fra da bygget den ligger i ble brukt til å lagre nettopp salt. Som en hyllest til navnet sitt står tre typer salt fremme på bordet; Maldon, Guerande og danskenes egne Læsø-salt.

salt3Som det gamle saltlageret det er preges lokalet av de enorme bjelkene som holder etasjene over oppe. De er både vakre og bidrar å gi lokalet veldig god akustikk.

DFDS_sept2015_Salt__mg_4030Fordi Salt er en hotellrestaurant kan det tidvis være mye pågang på restauranten, så det kan være lurt å bestille bord (online her eller på telefon +45 33 74 14 44). Det går også fint å stikke innom, og når uteserveringen er åpen bør man virkelig legge turen innom.

Smaklig måltid fra Mats!