Hygge og stemning på Huks Fluks

Er du på utkikk etter en deilig frokost før du starter dagen i København, eller en avslappende lunsj mellom shoppingrundene, så er Huks Fluks stedet. På solsiden av det hyggeligste torvet i København, Gråbrødretorv, finner du denne restauranten. Vår venninnegjeng på fem tok turen en lørdag formiddag og slo oss ned ved et vindusbord, rett ved den knitrende peisen. Interiøret hos Huks Fluks er både koselig og spennende på samme tid. Takpynten er intet annet enn unik, som kan ses på bildene under. Sammen med stilige, metalliske lamper og vegger i betong har restauranten er rustikt uttrykk, og stearinlysene sammen med lyset fra de store vinduene er med på å gjøre lokalet lyst og innbydende.

Det var tydelig at dette var en populær plass. Både single, par og grupper opptok restauranten når vi var der, og når noen forlot bordet gikk det ikke lang tid før det ble fylt opp igjen. Man kan gjerne si at plassen passer for de fleste, men kanskje helst for voksne uten barn, med tanke på atmosfære og meny. Restauranten er åpen helt til klokken 23.00 på kvelden, så her er det også mulighet for å spise middag. De tilbyr også egne rom for grupper.

Huks Fluks serverer deilige frokost- og lunsjretter, og for oss falt valget på brunchtallerken og steaksandwich. Prisene er det ingenting å si på; hver av rettene kostet under 130 DKK. Steaksandwichen falt godt i smak. Kjøttet var mørt, og ble servert med en deilig remulade og crunchy pommes frittes. Brunchtallerkenen kan du få servert mellom 10.00 og 11.30, og er den perfekte frokost. Eggerøre, laks, godt brød, skinke, ost og pannekake med vaniljekrem. Hva mer kan man ønske seg?

Hilsen København-vennene Sandra & Trine 🙂

Koselige Gråbrødretorv

Koselige Gråbrødretorv

Huks Fluks ligger midt på torvet. Her ser man inngangspartiet til restauranten og den koselige uteserveringen.

Huks Fluks ligger midt på torvet. Her ser man inngangspartiet til restauranten og den hyggelige uteserveringen.

huksfluks3

Stemningen møter deg allerede når du stiger over dørstokken.

Stemningen møter deg allerede når du stiger over dørstokken.

huksfluks5

Husets spesialitet er sortfodsskinke, noe som kommer tydelig frem av dekoren. Heldigvis er de godt knyttet fast! 😉

Den knitrende peisen lager en lun og varm atmosfære.

Den knitrende peisen lager en lun og varm atmosfære.

huksfluks7

Den deilige brunchtallerkenen. Nam!

Den deilige brunchtallerkenen. Nam!

Steaksandwich med godt tilbehør.

Steaksandwich med godt tilbehør.

Her ser man restauranten fra trappen som fører opp til toalettet og gruppelokalene.

Her ser man restauranten fra trappen som fører opp til toalettet og gruppelokalene.

Vår søte servitør Frk. Nicoline :)

Vår søte servitør Frk. Nicoline 🙂

Deilige sjokolademakroner!

Deilige sjokolademakroner!

Nydelig dessert med iskrem, hjemmelaget knekk og jordbær dekket av likør.

Nydelig dessert med iskrem, hjemmelaget knekk og jordbær dekket av likør.

Koser oss :)

Koser oss 🙂

Takk for denne gang København!

Takk for denne gang København!