Ta julegaveshoppingen om bord

Om bord på DFDS’ skip finner du tax-free butikken Sea Shop. Shoppen er et mekka for julegavehandling, om du vil handle kvalitetsvarer til venner, partneren, besteforeldre eller barna. Her finnes store og små, harde og myke gaver til absolutt alle, og til meget hyggelige priser. Og så er det selvsagt lov å handle litt til seg selv også 🙂 

De ansatte om bord er svært behjelpelige, som Selma Guerdali. Hun er shop rederiassistent om bord på Pearl Seaways, og i bildeserien under presenterer hun et lekkert lite utvalg av varer, som egner seg perfekt som gaver. Vi håper du blir inspirert!

dfds_2016_shoppen_img_4721

Bjørn Wiinblad er en dansk kunstner, som nok var mest kjent på «bestemors» tid. Nå gjør hans flotte design comeback, og det slår godt an også hos en yngre generasjon. Her viser Selma frem noen lekre kakebokser.

dfds_2016_shoppen_img_4739

Denne vasen er også fra Bjørn Wiinblad, og heter «Rosalinde». – Denne kunne jeg tenkt meg til mitt eget hjem, sier Selma.

dfds_2016_shoppen_img_4748

Disse fargerike, håndmalte julekulene er fra Lynbgy Porcelen, og heter Rhombe Bauble. Hva med å kjøpe en ny farge hver jul fremover?

dfds_2016_shoppen_img_4760

En god salt- og pepperkvern trengs i ethvert hjem. Kanskje er dette den perfekte «par-gaven» til venner som akkurat har kjøpt seg nytt hjem? Dette settet er spesielt populært blant unge, og designer er Hans-Christian Bauer. Merket er Kähler, og navnet på serien er Hammershøi.

dfds_2016_shoppen_img_4770

Kay Bojesen er kjent for sine flotte pyntedyr, og apen finnes i allerede i tusenvis av hjem. Nytt av året er flodhesten «Hippo», som kommer med kritt. Dermed kan du etterlate små beskjeder eller tegninger på kroppen hans. En leken gave til både barnerommet og stuen.

dfds_2016_shoppen_img_4778

Disse krusene er fra den klassiske juleserien til Royal Copenhagen. Passer ypperlig til gløgg, kaffe og andre varme juledrikker.

dfds_2016_shoppen_img_4804

Her viser Selma frem den perfekte gaven til unge piker, et bærenett fra Day Birger & Mikkelsen. De finnes i flere størrelser, mønstre og farger, og er en bestselger om bord. Nettene er svært funksjonelle, og passer perfekt til både trening – og som weekendbag

dfds_2016_shoppen_img_4825

Hva med en lekker, stilren klokke til far? Eller mannen? Daniel Wellington er et ungt, svensk merke som har vokst i popularitet de siste årene.

dfds_2016_shoppen_img_4835

Denne blir barna i ekstase over! En liten drone som kan snurre 360 grader, og kjøre alle mulige veier. Finnes i flere farger.

dfds_2016_shoppen_img_4845

LEGO slår aldri feil, og er en perfekt gave til barn som «har alt». Om bord finnes det LEGO tilpasset alle aldersgrupper, og både store og små esker.

dfds_2016_shoppen_img_4855

Du finner også kjempefine barneklær fra kjente, danske merker om bord. Kanskje finner du årets juleantrekk nettopp her?

dfds_2016_shoppen_img_4859

Det blir gjerne mange juleselskap i julen, men hvorfor ikke utfordre «vertinnegaven» som gjerne består av blomster, vin eller sjokolade – og ta med et glass sjokoladetrukket lakris fra den danske lakriskongen Johan Bülow?

dfds_2016_shoppen_img_4867

Er du likevel mer tradisjonell i valgene, kan du selvsagt ta med sjokolade også! Eller gi bort en eske med en artig beskjed – i julegave.

dfds_2016_shoppen_img_4891

Ønsker du å gi bort en helt ny duft, kan vi anbefale «Mon Paris» fra Yves Saint Laurent. Dette er også Selmas favoritt – hun simpelthen elsker denne lukten! Kom om bord og duft selv, davel. Velkommen skal du være.

dfds_2016_shoppen_img_4878

Mange fine gavesett, nye dufter og gamle favoritter!

Vi i DFDS ønsker deg en riktig god adventstid! Lykke til med julegavehandelen.

Ps. Les mer om shopping om bord her.