Agnete Guri fikk helge-cruise i julegave. Les hennes tips!

Fra vår deilige Commodore lugar hadde vi utsikt til Operaen i Oslo som lå i et trolsk lys. Vakkert! Jaggu var det kaldt å stå på balkongen å ta bilder, men inne i Commodore Club var det jo bare å fikse seg en varm kakao og få liv i skrotten igjen. Vi hadde stor glede av å sitte i  loungen; lese, prate og smånuske litt på buffeten.

Vel fremme i Køben gjorde vi vel egentlig ikke så mye – dinglet gatelangs og vindusshoppet.

Vi stakk innom evig sjarmerende A.C. Perch’s Tehandel og kjøpte litt te i løsvekt. Vi slumpet og innom en særdeles hyggelig butikk, Summerbird Chocolaterie (i Kronprinsensgade 11). Oh la laaa! Marsipanen der er rett og slett den beste vi noensinne har smakt. Kokosbollene var heller ikke dumme (helt kalorifritt alt sammen, takk og lov).

Vi hadde rett og slett en veldig hyggelig helg, med kvalitetstid for oss voksne. Jeg anbefaler Commodore lugarene; i dem kan man ha en liten «luksus-ferie». Faktisk veldig deilig å kunne hoppe på båten i Oslo, uten å måtte gjennom alt «flyplass-stresset» som vi vanligvis må gjennom på turene våre. Jeg håper på en sånn julegave i år også jeg 🙂

Tekst og bilde: Agnete Guro Lutro

 

Drikkestasjon i loungen

 

Operaen sett fra lugaren

 

Trær i København