En smak av luksus i hverdagen


Bildet (over) viser den danske vinsommelieren Niels Jørgen Jensen – populært kalt Jønne – som er Eksklusivs vinekspert. Han har jobbet om bord på DFDS i 10 år, og er lidenskapelig opptatt av vin. Han har besøkt en rekke vingårder gjennom sin karriere og gleder seg alltid til å gå på jobb. Jønne arrangerer vinsmaking og forteller gjerne kundene om vinens bakgrunn og kommer med anbefalinger.

«Sortimentet om bord på DFDS Seaways’ båter er meget bra, prisene er helt fantastiske, og vi har mange interesserte gjester»

Penfold Grange

 

– Hverdagslig luksus på sjøveien til storbyen København – i suite med havutsikt og gourmetmat i avslappede omgivelser, kan oppleves hver dag fra klokken 17:00. Når DFDS legger til kai i kongens by, venter shopping, god mat og annerledes opplevelser som man ikke finner i Oslo, skriver redaktør, skribent og fotograf i Ekslusiv, Sondre R. Paulsen.

 

Utsikt fra Pearl

 

En frisk aftensdukkert i bassenget på dekk

Hver kveld er det dans og musikk om bord.

 

Dansedekk

 

Er luksus viktig for deg og dine, er hotellet Nimb det du leter etter. Her finnes det fjorten helt unike og individuelt designede værelser, hvorav ni værelser er suiter.

 

Luksushotellet Nimb i København

 

Ett av rommene i hotellet Nimb