Konkurranse: Kuriøst ølutsalg to minutter fra Strøget

Jørgen Jensen har arbeidet i Gammel Strand i 16 år, og er verdt et besøk alene. I 2011 ble han kåret til årets københavner. Jørgen er blid, hjelpsom og vil alltid ta godt i mot deg. Han forteller gjerne om forskjellene på ulike ølsorter, hva som kjennetegner bryggekultur i de ulike delene av Danmark og mer til.

Hils på Jørgen i denne lille videoreportasjen. Mot slutten av reportasjen er det tre spørsmål. Svarer du rett på disse kan du vinne en deilig Københavnopplevelse med DFDS. Reise t/r i Commodore lugar, overnatting for to på Copenhagen Strand hotel inkl. frokost.

En heldig vinner er nå trukket, og konkurransen er dermed avsluttet. Vinneren fikk et gavekort på t/r  med DFDS, og en natt på ARP Hansens herlige Hotel Copenhagen Strand. 

http://youtu.be/FHcqv5qur3I

 

Jørgen Jensen

 

Godt utvalg.