Foto: Thomas Busk
For Fiskebaren er noe så sjeldent som en fiskerestaurant og nattklubb. Det vil si – stedet er mer et sted for de som er lei av vanlige nattklubber. Med DJs som spiller behagelig lounge-musikk til de senere timer er Fiskebaren blitt et populært utested.
Og så er altså maten vel verdt å skrive hjem om. Det samme kan definitivt sies om hele området som kalles Kødbyen.
Så ønsker du å gjøre som Rachael? Ser det ikke fristende ut? Har du andre tips fra Kødbyen vi bør sjekke ut? Legg inn kommentar under!
Rogn fra Steinbit. Krem av fynsk ost, erteskud, dill og agurkegele. Foto: Mette Helbæk
Rå knivmusling med urtekrem, salat, urter og blomster. Foto: Mette Helbæk
Fish’n chips av lettrøkt fisk, hjemmerørt remoulade og friterte potetbåter av aspargespoteter med urter. Foto: Mette Helbæk
Kokk i arbeid. Foto: Thomas Busk
Fiskebaren by night. Foto: Thomas Busk