En annerledes shoppingopplevelse

Designmøbler og antikviteter finner du ikke langs eksempelvis Strøget. Dette må man utenfor det tradisjonelle sentrum for å handle, og det finnes en rekke alternativer.

Troels Claus Petersen som arbeider som croupier/dealer på Pearl of Scandinavia vil anbefale sine kvalitetsbevisst gjester å ta en tur til Bruun Rasmussens auksjoner. Kjøp via auksjon er definitivt noe av det mer spennende du kan gjøre på shopping i København. Er du heldig kan du gjøre et varp! Bruun Rasmussen har fire større auksjoner i året, og nettauksjoner nesten hver eneste dag. Her kan du kjøpe det meste. Utstoppede dyr /trofeer, frimerker, vin, møbler, tepper og mye, mye mer. Salgsobjektene ligger til utstilling Bruun Rasmussens lokaler, og er verdt et besøk. Ta deg en tur til det sentralt plasserte lokalet i Bredgade 33.  Enten for å sjekke ut varene du eventuelt skal by på siden, eller bare for å se på alle flotte gjenstandene.

Gjør som Troels. Sjekk ut Bruun Rasmussen sine nettsider om det er noe spennende utstilt. Kanskje kommer du hjem med en utstoppet vannbøffel, et persisk teppe eller en sjelden gullmynt? Auksjonene foregår på nett, men varene ligger utstilt i auksjonshusets lokaler. Stikk innom og ta deg en titt. By på varene når du har kommet hjem.

http://youtu.be/UqO74ERvSF4

Et av utstillingslokalene. Her er det mye spennende å både se og kjøpe.