Københavns norske «turistkontor» ligger på Vippetangen

 

Kåringen baserer seg på ”blindtester” av de største kundesentrene i Norge innenfor 15 utvalgte bransjer, og deles ut av Confex i forbindelse med Skandinavias største kundeservicekonferanse.

”DFDS Seaways har vunnet sin klasse gjennom å gi kundene veldig gode kundeopplevelser. Man har hatt dialog med kundene, avklart behov, stilt spørsmål og kommet med gode løsninger som har gjort kundene svært fornøyde”, lød jurybegrunnelsen.

Stolt medarbeider
Kari-Anne har jobbet i kundesenteret til DFDS i hele 17 år, og er en av flere medarbeidere som bidrar til å gi DFDS’ gjester en positiv opplevelse før og etter en reise. Hun synes det var fantastisk å vinne prisen, men hviler ikke på laurbærene av den grunn.

– Vi har mange gjester som kontakter oss og ønsker personlig hjelp. Det kan være i forbindelse med en bestilling, at de lurer på hvordan været blir på overfarten, eller at de trenger Københavntips. DFDS har jo seilt til København i 146 år, så vi besitter mye kunnskap om denne fantastiske byen, og vi har lang erfaring med hva slags tips nordmenn er ute etter. Men fordi det stadig dukker opp nye butikker, restauranter og severdigheter er vi nødt til å holde oss løpende oppdaterte så vi kan gi nordmenn de beste Københavntipsene til enhver tid, sier Kari-Anne.

Hun understreker at kollegene på kundesenteret er flinke til å dele informasjon med hverandre, og at de også får mange gode tips fra passasjerer som er ihuga København-fans. Det synes hun er veldig inspirerende.

Københavnelsker
Kari-Anne er selv veldig glad i København, den gode atmosfæren, den deilige maten og allsidige shoppingen. Med to barn på 8 og 12 år er hun også opptatt av alt byen har å tilby barn, som Zoo og Tivoli.

Her er noen av Kari-Annes Københavtips:

Bakken – verdens eldste og Danmarks ”sjoveste” fornøyelsespark.
Denne parken ligger nord i København, og mange Københavnere reiser hit. Man kan ta seg enkelt dit med en kort togtur, og derfra går det blant annet hestetaxi fra Klampenborg stasjon. Mer informasjon her.

Færgekroen Bryghus i Tivoli
Jeg har blitt blitt veldig glad i denne restauranten. De har veldig god dansk mat, en kjempedeilig atmosfære nede ved vannet, og fine uteterrasser. De har også en barnemeny med blant annet ekte dansk rødspette. Mer informsjon her.

”Den lille Fede” – restaurant.
Her har jeg ikke vært ennå, men har veldig lyst til å dra. Menyen ser fantastisk ut. Bare husk å bestille bord på forhånd, for dette er et populært sted! Mer informasjon her.

Hellerup Strand
Noen minutter utenfor København ligger deilige strender, så er du i København om sommeren må du ta bil, buss eller tog til stranden. Like nord for København ligger Hellerup, som har en barnevennlig sandstrand med lavt vann og en stor lekeplass.

Når det gjelder shopping anbefaler Kari-Anne å komme seg inn i bakgatene og finne de mange artige, små butikkene.

 

Her er beviset på at DFDS Seaways er best på kundeservice – igjen.

 

Smilet sitter løst hos Kari-Anne og kollegene Emma Philippa og Alexander.

 

Kari-Anne diskuterer en bestilling med sin kollega Emma Philippa.

 

Fornøyelsesparken Bakken i København. Foto: copenhagenmediacenter.com

 

Fornøyelsesparken Bakken i København. Foto: Christian Alsing, copenhagenmediacenter.com

 

Færgekroen i Tivoli er verdt et besøk, mener Kari-Anne. Foto: Færgekroen

 

Om været tillater det kan du nyte maten på terrassen. Foto: Færgekroen