Vinn familiecruise til København!

 

Høstferien er like rundt hjørnet for mange. Hva hadde vel vært bedre enn å ta med hele familien til København? København kan by på attraksjoner som Tivoli, Zoo (som er åpent året rundt), lekeplasser, parker, havnebad, Rundetårn og mye, mye mer. For mange er dessuten Experimentarium en ukjent perle.

Experimentarium er et Science Center eller et aktivitetssenter for natur, teknikk og miljø. I oktober åpner en Dinosaur-utstilling med mer enn 10 dinosaurer, skjeletter, knokler og 800 m2 iscenesatt dinosaurunivers!

Du kan også oppleve utstillingen «Vann – et hav av opplevelser» – en utstilling på 850 m2 og mer enn 50 aktiviteter og fascinerende forsøk med vann. Husk å ta med skift til barna da det er stor sannsynlighet for at man blir VÅT! Barn over 120 cm. kan dessuten prøve surfebølgen. (Se bilder under)

Experimentarium holder til i Tuborgs gamle tappehall i Hellerup nær Tuborg Havn, 5 km nord for København. Adressen er Tuborg Havnevej 7,  2900 Hellerup.

SLIK KAN DU VINNE FAMILIECRUISE:

Bruk skjemaet under til å svare på følgende spørsmål:
Hvilken dato åpner dinosaur-utstillingen?

Vinneren er nå kåret. Svaret er 12. oktober 2012, og vi gratulerer  Kathrine D. Thoresen med familiecruise til København og inngangsbilletter til Experimentarium. Vi kontakter vinneren direkte på mail for detaljer om premien. Tusen takk til alle som svarte, og følg med på flere konkurranser etter hvert. 

PREMIEN:
En person vinner tur for 2 voksne og 2 barn i utvendig 4-sengslugar inkludert frokost om bord og vårt populære barneklippekort for aktiviteter om bord. Dessuten spanderer vi inngangsbilletter til Experimentarium for hele familien! Avreise før 01.07.2013.

SVARFRIST: 
Siste frist for å delta er torsdag 20. september klokken 15.00. Vinneren publiseres her den 21. september, og kontaktes direkte på epost.

Lek med vann! (Foto: Thomas Cato)

 

Experimentarium er det første vitenskapssenter i verden, med en innendørs surfbølge helt uten vann. (Foto: Thomas Cato)

 

Utstillingen byr på mange overraskelser, også spekkhuggere. (Foto: Thomas Cato)

 

Tyrannosaurus Rex, kommer snart til Experimentarium (Foto: Natural History Museum i London)

 

(Foto: Natural History Museum i London

 

Triceratops (Foto: Natural History Museum i London)