Vinn Københavncruise og shopping-lommepenger!

 

Mira er shop assistant og Louise er beauty advisor om bord på DFDS Crown of Scandinavia. De har gitt oss innsikt i høstens trender hva angår klær, duft og sminke. Se vår bildeserie, og bli inspirert! Og dersom det frister med en shoppingtur til København må du også bli med i vår konkurranse! Svaret finnes her på siden 🙂

SLIK KAN DU VINNE SHOPPINGCRUISE:

Bruk skjemaet under til å svare på følgende spørsmål:
En av høstens parfymenyheter bærer navnet til en kjent artist. Hvilken?

Vinneren er nå kåret. Svaret er Lady Gaga, og vi gratulerer Toril Otterness med Københavncruise og gavekort på shopping! Vi kontakter vinneren direkte på mail for detaljer om premien. Tusen takk til alle som svarte, og følg med på flere konkurranser etter hvert. 

PREMIEN:
En person vinner tur for 2 voksne i Commodore Class lugar inkludert frokost om bord, samt 1000 NOK per person å handle for om bord. Avreise før 1/7 2013. Aldersgrense 20 år.

SVARFRIST: 
Siste frist for å delta er torsdag 20. september klokken 15.00. Vinneren publiseres her den 21. september, og kontaktes direkte på epost.

Burgunder er en av høstens aller hotteste farger. Denne deilige, varme genseren er fra DAY Birger et Mikkelsen.

 

Odd Molly kan friste med en flott marineblå ulljakke.

 

SAND henger seg på burgunder-trenden med denne lekre dressjakken.

 

Denne varme jakken fra Superdry er svært populær for menn.

 

Eller hva med en dunvest? Også denne fra Superdry.

 

Med disse sorte støvlettene i slangeskinnsmønster fra Billi Bi beviser du at du er en ekte fashionista.

 

Et bredt utvalg av vintersko til både dame og herre fra Timberland. Her er noen av dem.

 

For å bevare sommergløden litt lenger kan du freshe deg opp med solpudder fra Guerlain.

 

Disse fargerike kulene fra Guerlain gir highlight-effekt og kan gjerne erstatte rougen for et friskt og vakkert utseende.

 

I høst er det lov til å ha korte negler. Pynt dem gjerne med en av disse fargene fra Chanels limited edition. Og finn en øyeskygge som matcher.

 

Lancôme har høstens lebestifter. Serien heter "Rouge in Love", og fargene 181 N i mørk rød/lilla, og 300 M i brun med cerise er vinnere i høst. Husk at dersom du bruker en sterk farge på lebestiften kan det være greit å tone ned fargen på øyenskyggen. Og omvendt.

 

Her er to av høstens deiligste dufter: "La petite robe noire "fra Guerlain og "Black Fluid" fra Lady Gaga. Sistnevnte symboliserer blod, svette og tårer i følge artisten selv. Parfymen passer både unge og modne kvinner.