Romantisk date i Frederiksberg Have

Frederiksberg Have er en stor og populær park som går rundt Frederiksberg slott. Parken var originalt designet i barokkstil og ble gjort om til sitt nåværende utseende på slutten av 1800-tallet. Parken har en helt ulik stemning rundt hver sving, med mange stemningsfulle utsikter. Her finner du blant annet kinesiske paviljonger, et tempel og en dryppstensgrotte. Ta en titt på Det Kinesiske Lysthus fra 1799, Apistemplet fra 1802 og Ønskehøyden og Schweizerhuset fra 1801.

Det kinesiske lysthus

Det kinesiske lysthus

Frederiksberg Have er stedet å gå hvis du ønsker å drømme deg bort til eksotiske steder. Dersom du besøker parken på sommerhalvåret får du med deg en imponerende plen ved inngangen fra Frederiksberg Allé, full av krokus og påskeliljer.

Blomsterplen ved inngangen

Blomsterplen ved inngangen

Dette er en av de mest romatiske parkene i København, og er et perfekt utgangspunkt for en date. Hvis du virkelig ønsker å imponere, lei deg en robåt og ta med din utvalgte på en tur gjennom kanalene i parken. Etterpå kan dere spise en bedre middag på restauranten Josty, som ligger ved inngangen til parken ut mot Frederiksberg Allé. Det arrangeres også mange selskap i Fredriksberg Have, så hvis daten din går på skinner kan selv søke om å avholde en bryllupsfest her.

Romantiske omgivelser i parken. Foto: Jonathan Filskov

Romantiske omgivelser i parken. Foto: Jonathan Filskov