Storbypadling i Kongens by

 

Kajakk er populært som aldri før, og nå inntar båtene storbyer verden over. I  København er det flotte padlemuligheter med mange kanaler og spennende områder rundt byen. Kanskje er dette din neste stor København-opplevelse?

KajakOle er en av de største tilbyderne av organisert kano- og kajakkpadling i København. Her kan du få guidede turer av ulik varighet rundt, eller du kan leie kajakk eller kano og farte rundt på egenhånd. Hvis du er ute etter en enda mer sporty opplevelse kan du også delta i kajakpolo. Redningsvester og annet helt nødvendig utstyr er selvfølgelig inkludert

Vannet utenfor byen er relativt rolig, og forutsetningene for opplevelser på denne måten er så definitivt tilstede.

Hva tror du om storbypadling? Ser det ikke bra ut?

Alle bildene er fra KajakOle.dk

5

Den sorte diamant sett fra elven er nok en ny opplevelse for de fleste København-farere.

29

Kajakkpolo

Kajakk i solnedgang.

Kajakk i solnedgang.

Københavns mange kanaler  er perfekt for padling.

Københavns mange kanaler er perfekt for padling.