Halloween-konkurranse: Vinn hotelltur til København

 

Konkurransen er nå avsluttet. Den heldige vinneren av Halloweenkonkurransen er Bjørg Mørck. Gratulerer så masse! Du vil bli kontaktet av DFDS i løpet av kort tid for å motta premien:)

Skremmende morsom Halloween i Tivoli
Uansett om du er den heldige vinneren – eller ikke – anbefaler vi en tur til Tivoli  København nå i oktober. For 8. gang åpner nemlig Tivoli dørene til den populære Halloweenfeiringen. Frem til 27. oktober kan du la deg skremme, eller du kan glede deg over hyggelig uhygge.

Hovedindgangen ved Hallowen

 

Etter fjorårets Halloween-suksess har de fått blod på tann i Tivoli, og har gått langt i årets feiring. Det ryktes at de har laget nye standarer for skrekk og gru i Danmark. Foruten skumle fornøyelser, vil det også være en rekke tilbud av hyggelige aktiviteter for hele familien. Tivoli er for alle!
Uhygge breder sig på Hotel Scary i Tivoli 2013

 

 

Blant nyhetene er Hotell Scary, 2 nye hekseforestillinger og en Monsters Night out-parade med over 200 deltakere. Hotellet blir forvandlet til et hjemsøkt sted. Her kan du gå i et hotellunivers du aldri har sett maken til, smale ganger, raslende skjeletter og mange andre skremmende effekter du kun trodde fantes i dine verste mareritt. Tør du ta turen til Hotell Scary?

 

For mer informasjon om Tivoli, Halloween, anbefalinger og åpningstider, besøk Tivolis hjemmeside, eller ta en titt på denne videosnutten.

P.S. Nå er det heller ikke lenge til Tivoli åpner sitt fantastiske julemarked 15. november.