Førjulsstemning om bord

 

Julen nærmer seg med stormskritt, men har du muligheten, anbefaler vi å puste rolig ut og seile laaangsomt til København. Sett deg ned i Navigators, vår koselige bar med livemusikk. Bestill en stor kopp nydelig gløgg med rosiner og mandler, og noen søte, myke æbleskiver. Vel fremme i København kan du oppleve Tivoli fra sin beste og mest julete side, i tillegg til at shoppingmulighetene jo er fantastiske!

I desember er det mange som har juleselskap om bord på DFDS, både vennegjenger og bedrifter. Visste du at vår wellness-avdeling i Bubble Zone tilbyr både dyptrensende ansiktspleie, manikyr og shellac – som gir deg julefestens flotteste negler?

Velkommen om bord!

Så skal du for eksempel på julebord og ønsker å gjøre deg ekstra fin, anbefales en tur innom Bubble Zone om bord, i wellness-området. Der kan du bestille mange ulike velværebehandlinger, som for eksempel ansiktspleie og full manikyr.

Skal du for eksempel på julebord og ønsker å gjøre deg ekstra fin, anbefales en tur innom Bubble Zone om bord, i Wellness-senteret. Der kan du bestille mange ulike velværebehandlinger, som for eksempel ansiktspleie, full manikyr og shellac – som er neglelakk som sitter på permanent i 2-3 uker. For å sikre deg time anbefaler vi at du går og bestiller time direkte når du kommer om bord. Dette kan du gjøre i Wellness-senteret på dekk 6 ,eller i Seashop på dekk 7.

Stine Deleuran fra Svendborg på Sør-Fyn, har jobbet i DFDS siden september i år, og mener hun har kapret drømmejobben. Hun har flere års erfaring fra flere klinikker på Fyn og Jylland, og er utdannet kosmetiker.  Wellness har kapasitet til å ta inntil 16 gjester på hver tur, og spesilt massage er populært, så her bør man være tidlig ute skal man få plass. Derimot er det gjerne åpent for ansiktsbehandling, manikyr og shellac - som er neglelakk som sitter på permanent i 2-3 uker.

Stine Deleuran fra Svendborg på Sør-Fyn, har jobbet i DFDS siden september i år. Hun mener hun har kapret drømmejobben. Stine har flere års erfaring fra flere klinikker på Fyn og Jylland, og er utdannet kosmetiker.

Shellac er en blanding av gelé og aluminiumsneglelagg, som i flere runder «tørkes» under en UV-lampe. Først pusser og filer du neglene, så tar man på en fettfjerner, så flere lag med lakk, deretter en overlakk og noen runder i UV-lyset.  Resultatet er strålende: Permanent neglelakk som ikke flasser. Shellac har vært på markedet i mange år, og er spesielt populært i USA. Det mest kjente merket, som også DFDS fører, er CND.

Shellac er en blanding av gelé og aluminiumsneglelakk, som i flere runder «tørkes» under en UV-lampe.
Først pusser og filer du neglene, så tar du på en fettfjerner, så flere lag med lakk, deretter en overlakk og noen runder i UV-lyset. Resultatet er strålende: Permanent neglelakk som ikke flasser. Shellac har vært på markedet i mange år, og er spesielt populært i USA. Det mest kjente merket, som også DFDS fører, er CND.

DFDS_Jul2014_BubbleZone__mg_9487

Nå på denne årstiden og nærmere jul, er det mørkere farger som er in, og helst mørke nyanser innen blå, rød, grønn og lilla.

Camilla ønsker seg vakre hender til julebordet, og får lagt en mørkekgrønn shellac av Stine. Stine elsker kontakten med kunder, og spesielt gøy er det når kundene blir superfornøyde. Spm Camilla.

Camilla ønsker seg vakre hender til førjulsmiddagen i kveld, og får lagt en mørkekgrønn shellac av Stine. Stine elsker kontakten med kunder, og spesielt gøy er det når kundene blir superfornøyde. Som Camilla.

DFDS_Jul2014_BubbleZone__mg_9526

Vakkert resultat! Gode tips for å bevare fargen lenger er å bruke hansker når man gjør husarbeid og vasker opp, og bruke negleolje som man har på to ganger daglig (oljen bløtgjør og pleier neglebåndet).

DFDS_Jul2014_Shoppen__mg_9862

I Sea Shop om bord, bugner det over av gode gaveforslag til «om bord-priser», fra kjente danske designere og merkevarer, som Georg Jensen, Kay Bojesen og Royal Copenhagen, for å nevne noen.

DFDS_Jul2014_Shoppen__mg_9870

Også i klesavdelingen er det mye merkeklær å finne for både menn og kvinner.

DFDS_Jul2014_Shoppen__mg_9875

Super julestemning i butikken, med julepynt i både tak og hyller

DFDS_Jul2014_Stemning__mg_0432

Mange bedrifter tar med seg de ansatte på julebord – til København! Denne gjengen var på hele 140 stykker, og var elever på en høgskole. Stemningen syntes å være på topp!

Jan Rasmussen synes julen er sjov, og selv om han hadde det nokså hektisk denne kvelden, var humøret upåklagelig.

Jan Rasmussen synes julen er sjov, og selv om han hadde det nokså hektisk denne kvelden, med det store selskapet, var humøret upåklagelig.

DFDS_Jul2014_Stemning__mg_9571

Victor Dahlgren er business leader bar, og sørger for at både gjester og ansatte har det godt. Victor har jobbet om bord i totalt 8 år, og i julen elsker han dansk flæskesteg, kartofler, brun saus og rødkål. Men fordi kjæresten er kokk, får han ikke komme til på kjøkkenet. Oppvasken derimot…

Nina Skejic er bartender om bord, og svinser og svanser både bak baren og ute på gulvet blant gjestene.

Nina Skejic er bartender om bord, og svinser og svanser både bak baren og ute på gulvet blant gjestene.

En del av den danske juletradisjon: Gløgg  og æbleskiver. Som ikke er epleskiver, men myke, søte kaker som smaker litt som pannekaker. Serveres her med syltetøy og melis til.

Camilla kan underskrive på at både gløggen og æbleskivene om bord smakte utmerket!

Camilla kan underskrive på at både gløggen og æbleskivene om bord smakte utmerket!

Begge skipene til DFDS er julepyntet fra og med midten av november. Og straks får du møte mannen bak pynten.

Begge skipene til DFDS er julepyntet fra og med midten av november. Og straks får du møte mannen bak pynten.

Tar du en titt i vindusmonteren utenfor Seven Seas, kommer du raskt i julestemning.

Tar du en titt i vindusmonteren utenfor 7-Seas, kommer du raskt i julestemning.

Peter Johansson er vinkonsulent i Red + White Wine Bar, og ansvarlig for å ha pyntet hele Crown! Han har jobbet om bord i 16 år, hvorav 12 som servitør.

Peter Johansson er vinkonsulent i Red + White Wine Bar, og ansvarlig for å ha pyntet hele Crown!
Han har jobbet om bord i 16 år, hvorav 12 som servitør.

Jorunn Krokrud (t.v.) er på tur med venninnen Unni Hauge, som reiser med FDS 5-6 ganger i året. Hun har mange venner rett utenfor København hun besøker, og skal på ny tur før jul med mannen. - Hvorfor fly når man kan ta båt? spør hun retorisk. Damene skal til Tivoli om været er bra.

Jorunn Krokrud (t.v.) er på tur med venninnen Unni Hauge, som reiser med DFDS 5-6 ganger i året. Hun har mange venner rett utenfor København hun gjerne besøker, og skal på ny tur før jul med mannen. – Hvorfor fly når man kan ta båt? spør hun retorisk. Damene skal til Tivoli om været er bra.

Andre som er på storbycruise, er Fabian Peralta med to barn, kone, foreldre og svigermor. Foreldrene er på besøk fra Chile, og de reiser alle ofte på tur med DFDS, for å komme bort fra hverdagens kjas og mas. At vi seiler til København er det store gulroten, sier Fabian. Denne gangen er det Tivoli som står på programmet!

Andre som er på storbycruise, er Fabian Peralta med to barn, kone, foreldre og svigermor. Foreldrene er på besøk fra Chile, og de reiser alle ofte på tur med DFDS, for å komme bort fra hverdagens kjas og mas. At vi seiler til København er det store gulroten, sier Fabian. Denne gangen er det Tivoli som står på programmet!

Mikaela Tyell er plassør, og kollega Kim Rasmussen er servitør. De poserer villig for DFDS' utsendte fotograf.

Mikaela Tyell er plassør, og kollega Kim Rasmussen er servitør. De tar imot gjestene med smil og åpne armer.

God førjulstid til alle!

God førjulstid til alle!