Gode gavetips til liten og stor

 

Skal du handle julegaver til kjæresten, svigermor eller barnebarn? Da er det stor sannsynlighet for at du finner noe i Sea Shop’en om bord. Her bugner det av nyttige, fine, smarte julegaver innen alt fra smykker, klær og vesker til elektronikk, kjøkkenutstyr og pyntegjenstander fra noen av Danmarks mest populære designere.

I bildeserien under kan du få noe smakebiter på hva du får kjøpt om bord i disse dager. La deg inspirere til årets julegaveshopping!

DFDS_Jul2014_Shoppen__mg_9770

Shop assistant Camilla Madsen viser frem en Omaggio vase fra Kähler.

DFDS_Jul2014_Shoppen__mg_9780

Denne dekorative pynteapen er desginet av den danske, kjente designeren Kay Bojesen. Hadde den passet hjemme i din stue mon tro?

DFDS_Jul2014_Shoppen__mg_9801

Georg Jensen lanserer hver jul produkter i serien «Christmas Collectibles». Disse telysholderne heter «Due & Mistelten» og er designet av Karen Bit Vejle.

DFDS_Jul2014_Shoppen__mg_9809

Denne søte «bamsen» med de store tillitsfulle øynene kan også bli din, selv om Camilla helst skulle beholdt den selv. Bamsen er av merket Yohoo & Friends.

DFDS_Jul2014_Shoppen__mg_9821

Ingen jul uten elektronikk under juletreet. Dette er en supersmart, bærbar USB-oppladbar høyttaler i aluminium, fra Mitone.

DFDS_Jul2014_Shoppen__mg_9828

Det er ikke bare de voksne som kan se kule ut i solbriller fra Ray Ban. Disse er for barn – perfekte på skitur i vinter, når det er strålende solskinn!

DFDS_Jul2014_Shoppen__mg_9833

Sif Jakobs har noen nydelige armbånd for damer som liker litt diskret pynt. Et armbånd som dette kan virkelig løfte et helt antrekk – til hverdags og fest. Et sort armbånd kan bli ditt, om du vinner denne konkurransen!

DFDS_Jul2014_Shoppen__mg_9842

Gaven til den som har alt: Noe som kan spises opp! Det slår sjelden feil, og her anbefaler vi Nordisk Grill Sennep og Nordisk Chutney Blomme fra Nordisk Kjøkken. Produktene finnes i Food Store, som finnes om bord på Crown, ved siden av Sea Shop’en. (Oppdatert oktober 2015: Food Store er ikke lenger å finne om bord på skipet).

DFDS_Jul2014_Shoppen__mg_9849

Thomas Christensen er ansvarlig for Food Store, om bord på Crown. Her selges det gourmetvarer som ost, skinker og oljer.

DFDS_Jul2014_Shoppen__mg_9855

Monica Kiander jobber som shop assistant i parfymeavdelingen, og kan bistå deg i jakten på den perfekte neglelakken, hudkremen eller parfymen. Det er bare å spørre – så får du den hjelpen du trenger. Hjertelig velkommen om bord!