Vinn RockCruise med Team Me og Kråkesølv

I 10 år har DFDS invitert kjente artister om bord til RockCruise, på seilasen mellom Oslo og København. Nå kan du vinne billetter til årets konserter med Team Me og Kråkesølv. Avreise fra Oslo fredag 2. oktober.  

DFDS synes det er veldig stas å få invitere nettopp disse artistene om bord på Københavnbåten i år. RockCruise er den perfekte kombinasjon av storbycruise + unik konsertopplevelse om bord, og det skapes et veldig nært forhold mellom artistene og publikum, når konserten foregår på en liten scene om bord på et skip, sammenlignet med en stor konsertarena i Oslo.

Vinn RockCruise for deg og 3 venner
Svar på spørsmålet i skjemaet under, og bli med i trekningen av billetter til RockCruise. Premien inkluderer billetter til konsertene, og en innvendig SeawaysClass lugar for fire personer tur/retur med avreise den 2. oktober. Vi kårer totalt fire vinnere, som får ta med seg opptil tre venner.

Oops! We could not locate your form.

Teamme2

– To av oss spilte i et danseband før, som het Dansolini, og da var ett at våre store mål å få spille på danskebåten. Men så ble vi tilbudt plasser i detta poporkesteret her, og da rakna både dansebandet og danseband-drømmene. Så detta er en drøm som endelig går i oppfyllelse, sier Simen Sandbæk Skari i Team Me. (Foto: Teamme.no)

krakesolv1

– Når man får mulighet til å spille konsert om bord på en båt er det vanskelig å si nei. Folk forbinder kanskje danskebåten med en litt annen musikk, og et litt annet format enn det man får oppleve på RockCruise. Å reise med båt er noe av det beste man kan gjøre, og når man får lov til å gå på rockekonsert samtidig kan det ikke bli stort bedre. Vi håper det kommer bra med folk, og forventer oss et smilende og engasjert publikum, sier Petter Unstad i bandet. (Foto: Kristina Kvammen, Krakesolv.no)

Et RockCruise inkludert reisen tur/retur København med lugar, kan også bookes på http://www.dfdsseaways.no/minicruise/rockcruise. Fra 698,- per person.