Kom i julestemning i København

København forvandles hvert år i desember til en virkelig julehovedstad med utallige julemarkeder over hele byen. Og midt i det hele ligger Tivoli, der man kan gå arm i arm og la seg begeistre av lukten, lyden og smaken av jul.

I tillegg byr både Sea Shop om bord og København på juleshopping i rolige omgivelser, og en førjulstur til Danmark er en ypperlig anledning til å ta en liten pause fra en ellers hektisk hverdag.

Vi er allerede i julestemning, så vi gir bort en tur til København, inkludert en natt på Tivoli Hotel og inngangsbilletter til Tivoli. Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svare på et enkelt spørsmål innen 26. november. Svaret finner du i filmen nedenfor.

Konkurransen er nå avsluttet. Takk til alle som deltok! Vinneren blir kontaktet direkte.

Båtreise t/r Oslo København i Seaways Class lugar med havutsikt og én overnatting i dobbeltværelse inkl. frokost på Tivoli Hotel, samt inngangsbilletter til Julemarked i Tivoli (14/11 – 3/1-2016). Premien gjelder for 2 personer. Gavekort for båtreise & hotell gjelder også i 2016.