Julestemning i Tivoli

Jeg besøkte Tivoli for første gang (!) under årets julemarked. Og maken til magisk stemning hadde jeg aldri regnet med.

I år har Tivoli delt opp julemarkedet i tre, med et nordisk område ved inngangen, før man går ned til alpelandsbyen og deretter videre ned i fantasijulen helt nederst i parken. Det som samler alt i år er lysene.

Lysene funkler over hele Tivoli i julen og skaper magisk stemning

Lysene funkler over hele Tivoli i julen og er kjempekoselige!

Mer enn 800.000 lys skaper en helt utrolig stemning, spesielt ettersom skumringen kommer krypende og mørket senker seg over Tivoli.

Julemanden ønsker både voksne og barn velkommen til Tivoli

Julemanden ønsker både voksne og barn velkommen til Tivoli.

Og selvsagt har Julenissen kommet på besøk til Tivoli og tar imot barnas ønsker. Danskene kaller nissen for julemanden og mener han kommer fra Grønland. Dette er selvsagt feil, alle vet at nissen kommer fra Nordpolen. Men med så flott julestemning som danskene lager i Tivoli er ikke dette noe man trenger å krangle med dem om 🙂 Vi møtte faktisk nissen da vi var i Tivoli, som du kan se i videoen nedenfor.

Julehilsen fra Mats!