Velvære i Wellness

Wellness-området i Bubble Zone på DFDS er blitt en ny favoritt, og nå har jeg også fått ansiktsbehandling for å bli fin til jul!

Nanna forteller at det ikke er så vanlig at det er menn som bestiller behandlingen, og det er egentlig litt synd. For menn tar generelt dårligere vare på huden sin ellers, så en liten ”opprydning” kan være lurt for de fleste.

Jeg trodde nemlig jeg egentlig hadde veldig fin hud, kjæresten min har til og med brukt ordet babyhud om ansiktet mitt, men Nanna fant mye å ta tak i, og etterpå føltes huden både mykere og finere, og jeg er klar for både julebord og familieselskaper julen gjennom.

Og det er ikke bare huden som får behandling. Mine 50 minutter i Wellness inkluderte også hodebunn- og skuldermassasje, mens man ligger godt pakket inn i varme omslag. Jeg kan virkelig anbefale å koble av litt i julestria, og en ansiktsbehandling på DFDS gjør susen! Mer om det i videoen under:

Hvis man blir inspirert av ansiktsbehandlingen til å begynne å ta bedre vare på huden sin, får man 10 prosent rabatt på det meste av parfymer og kosmetikk i Sea Shop.

Julehilsen fra Mats med myk hud

Oops! We could not locate your form.