Vår fantastiske Københavntur

Turen begynte med en fantastisk båttur som startet med deilig middag i buffé-restauranten hvor vi fikk flott utsikt utover Oslofjorden.

Deretter tok vi en tur i badeanlegget, hvor ungene koste seg. Denne dagen var det VM-finale (Nederland – Spania), som ble vist på storskjerm i baren. Så den vanlige underholdningen var byttet ut med fotball til min 8 år gamle sønns stooooore glede!!

I København bodde vi på det nye Tivolihotellet, flott hotell, men fordi vi hadde valgt hotellet på grunn av badebasseng var skuffelsen stor når vi fant ut at badeanlegget ikke var ferdig. Vi kom få dager etter åpning, og stedet bar også  preg av fortsatt å være byggeplass, men men…

Vi hadde flotte dager i København, med shopping på Strøget, masse god mat og selvfølgelig et besøk i Tivoli!!

Tar gjerne en Københavntur igjen!!!

Innlegg: Lene Gleisner

Deilig middag i bufféen om bord

 

Barna koser seg på ferie

 

Tivoli i København

 

Tivoli i København