Et anbefalt møtested for mat

 

Torvehallerne er to store mathaller med utsalgsboder, serveringssteder og matopplevelser som ligger like i nærheten av Nørreport stasjon.

På nettsidene står det at det ikke er et supermarked, men et supert marked. Og vi gir dem helt rett. Hallene ble åpnet i september 2011, så det er et ganske ferskt konsept.  Til sommeren er det planlagt å bruke uteområdet til salg også. Da vil den brostensbelagte plassen pulsere med boder som selger blomster, grønnsaker og andre landbruksprodukter.

I hall 1 selges det mye råvarer. Kjøtt, fisk, ost og annet spennende. Hallen preges av både danske og utenlandske boder. Det gjør også Hall 2, men her selges kaker, sjokolade, krydder, grønnsaker og vin.

Det er vanskelig å velge hva vi skal avbilde fra hallene, men du vil nok uansett la deg friste om du legger et av besøkene dine til Nørreport neste gang du er i København.