Konkurranse: Jul i København

 

Det er fortsatt noen uker igjen til jul, men forberedelsene er allerede godt i gang flere steder. I København åpner denne uken både Jul i Tivoli og Jul i Nyhavn.

Jul i Nyhavn fra 16.12

Nyhavn er svært idyllisk før jul, med alle sine boder, julelys, nisser, gløgg og æbleskiver – for å nevne noe. I år er det 19 boder å finne i Nyhavn, og alle selger julegaver for enhver smak – og lommebok. Dersom du er sulten finnes det over 20 restauranter og cafeer som tilbyr den lekreste julemat og deilige drikkevarer. Bodene er åpne til og med 22. desember, alle dager fra 11-18, også søndag. Fredag og lørdag til kl. 20.

Vinn Københavncruise

Nå har DU mulighet til å vinne et cruise til København. Reis gjerne før jul, og sug til deg det du kan av førjulsstemning i en av verdens beste (mener vi!) storbyer. For å delta i konkurransen må du svare på følgende spørsmål:

Hvor mange boder finner du i Nyhavn i år? 

Fyll inn svaret samt din kontaktinformasjon i skjemaet under, og du er med i trekningen. Vinneren trekkes 22. november klokken 16.00.

Din nettleser støtter desverre ikke denne tjenesten.
Om premien: 

En vinner får et Københavncruise for 2 personer i Commodore lugar inkludert frokost. Benytter du deg av reisen innen 29/12 2012 får du også inngangsbillett til Tivoli og turpass med i premien. Aldersgrense 20 år uten følge av foresatt. Vinneren blir offentliggjort på storbycruise.no, i tillegg til å bli kontaktet direkte. Gavekortet på selve reisen kan brukes innen 1/7 2013.

 

Jul i Nyhavn i fjor, 2011

 

Gikk du glipp av jul i København i fjor? Ny sjanse i år!

 

Mange restauranter og cafeer i Nyhavn kan gjøre det vanskelig å velge…