Københavnopplevelsen begynner i Oslo

Smørbrød fra Ida Davidsen.

Det mest spennende ved å spørre ansatte om råd er at du finner frem til reisetips som er annerledes enn de tradisjonelle attraksjonene. DFDS er selvfølgelig minst like opptatt av Tivoli, Strøget og Louisiana som de mange titusener av nordmenn som er innom disse stedene i løpet av året, men ingen kjenner København som oss. Og for å bevise det har vi presentert et knippe ansatte-tips i løpet av 2012. Her er en liten oppsummering.

Rachael Larsen

Rachael Larsen er kokk ombord på Pearl of Scandianavia, og har blant annet anbefalt en tur på Mikkeler Bar og Fiskebaren.

Louise Werner Sillemann

Louise Werner Sillemann er vertinne på Seven Seas ombord på Crown of Scandinavia, og anbefaler alle som er interessert i et godt måltid å ta seg en tur på smørbrødrestauranten Ida Davidsen.

Jørgen Grunert Pedersen

Maskinsjef Jørgen Grunert Pedersen mener på sin side at alle som er opptatt av antikviteter absolutt må ta seg en tur til Ravensborggade.

Jens La Cour Madsen

Jens La Cour Madsen arbeider i shoppen på Pearl Seways, og anbefaler spesielt området Nørrebro med Superkilen og Jægersborggade som noen av de viktigste attraksjonene.

DFDS

Men  – uansett hva du ønsker å ta deg til når du besøker København: reisens utgangspunkt er selvfølgelig DFDS. Og fergeopplevelsen er som alle vet en opplevelse i seg selv. Rebecca Flensburg er konferansevertinne på Pearl of Scandinavia, og hennes anbefaling er klokkeklar: Din Københavnopplevelse begynner i Oslo! Som konferansevertinne anbefaler hun selvfølgelig spesielt å legge møter, konferanser og seminarer ombord. Det er mulig å avholde møtet allerede fra formiddagen før avreise. Kvelden kan nytes ombord, mens dagen etter kan brukes i København. En flott København-opplevelse begynner i Oslo.

Roomservice ombord er blant annet undervurdert. Ser ikke bildene av Skipets tallerken fristende ut? Og har du med barn er det ikke noe problem å fylle reisen med aktiviteter. I sommer fortalte vi i en bloggpost  hvor viktig barna er for DFDS.

Sjekk ut hva båtturen mellom Oslo – København har å by på.

Har du noen tips til hva vi bør ta for oss av reisetips fra båtene våre eller fra København? Legg inn en kommentar!

Mikkeler Bar i København. I Danmark er øl kultur.

Rogn fra steinbit, smart servert på Fiskebaren. Anbefalt av kokken Rachael Larsen.

 

Foto: Tor Lie