Kampen Veteranorkester seiler med DFDS

 

Hvert år, like før jul, reiser Kampen Veteranorkester  på sin årlige tur til  København, hvor de holder en konsert kombinert med julebord. I over 10 år har de spilt glad underholdningsmusikk i det båten kaster loss, etterfulgt av kos og hygge med et reisefølge på over 100 mann, om du inkluderer de stolte konene.

DFDS_JUL2013_Kampen_mg_4111

Med nydelige toner fra sine nypussede instrumenter, spiller de hvert år opp til god stemning om bord på båten, som for mange er årets hyggeligste begivenhet.

Lange tradisjoner

Kampen Veteranorkester er en god gjeng med over 50 menn i sin beste alder, som har møtt hverandre hver mandag siden 1977 i øvingslokalene på Hellerud i Oslo. De deler sin store lidenskap for musikk, og den største gleden er å få lov til å lage god stemning med den musikken de er så glad i. Spesielt stas er det å få spille for det lystige publikummet om bord, på deres tradisjonsrike julebord.

DFDS_JUL2013_Kampen_mg_4124

Det er ingen tvil om at publikummet storkoser seg når Kampen Veteranorkester inntar scenen.

Bobilfrelste musikanter

Det sosiale står høyt i kurs for mange i orkesteret, derfor blir det ofte arrangert hyggeturer – også noen hvor musikkinstrumentene blir lagt igjen hjemme.

Lorang Eriksen er formann i Kampen Veteranorkester, og er det man kan kalle en ekte Københavnervenn. I tillegg er han bobilfrelst, en glede han deler med flere i korpset. Han forteller at han og kona pakker bobilen til både påske og sommer, og starer ferien om bord på DFDS, før de cruiser nedover i Europa.

DFDS_JUL2013_Kampen_mg_4167

– Med DFDS vet vi at vi er garantert en hyggelig start på ferien. De som arbeider om bord er så hyggelige. Ikke bare er destinasjonen fantastisk, men det skapes en behagelig atmosfære som gjør at vi vil reise igjen og igjen.

Det er lettvint å seile mellom Oslo og København selv om du reiser med bil, motorsykkel, sykkel eller bobil. Ferien starter allerede i det du kjører om bord, og i det du trer i land har du tilbakelagt hele 600 km uten å selv ha kjørt en eneste kilometer. Visste du at du kan ta med deg campingvogna gratis på Oslo – København-ruten på tirsdager og onsdager? Bare husk å bestill 1 måned før avreise.

Her kan du se en herlig liten videosnutt fra da Kampen Veteranorkester holdt konsert om bord på båten for kort tid siden.