Morgenstund har gull i munn

Frokost på sengen er en sjeldenhet for de fleste av oss, og er for mange selve betegnelsen på hverdagsluksus. 

Også for meg. Derfor ville jeg overraske kjæresten min da vi var på storbycruise i midten av mars – og det med med en Commodore lugar og frokost på sengen. Å få frokosten servert på sengen er en mulighet man har som gjest på Commodore lugar. Det koster ingenting ekstra, og dette skal jeg love deg at slo godt an hos mitt reisefølge! Vi hygget oss med en skikkelig fin morgenstund, mens vi seilte inn mot København. En god kopp kaffe og en enda bedre frokost, fortært i sengen – gjør noe med humøret 🙂 Med nyladede batterier og frokost innabords var vi klare for å oppdage København.

På lugaren ligger det en lapp man kan fylle ut om man ønsker frokost på sengen. Lappen leveres i resepsjonen på dekk syv, og morgenen etter banker en servitør på døren med rykende ferske rundstykker og velduftende kaffe.

Jeg kan ikke huske sist jeg fikk servert – eller serverte – frokost på sengen, så jeg ble nesten like glad som personen jeg skulle overraske.

Hvem skulle tro at den uoppredde sengen og et frokostbrett kunne gjøre seg så godt på et bilde?

Det ble servert bacon, eggerøre, müsli, hjemmelaget youghurt, brie, skinke og ost. Selvsagt sammen med varme rundstykker.

Og appelsinjuice. Alt man tenker at man trenger – plassert på et brett.

Ble så glad da jeg så croissantene. Det er det beste jeg vet.

Definisjonen på lykke.

Etter bilder og gledesrus, var det på tide å spise litt.

Og snakke litt. Det er jo tross alt det som er så koselig med frokost på sengen. Den gode samtalen er i sentrum.

Fine farger.

Det ble brød med brie som vant i den første runden.

Så da måtte jeg også teste den vinnende kombinasjonen.

De hadde plassert maten i fine krukker. Det som måtte holdes varmt hadde fått et lite lokk på.

Fotogen morgenmad.

Hilsen København-vennen Iben 🙂