Gruppereisen med DFDS begynner her

Skal du reise på gruppereise med DFDS, er sjansen stor for at Heidi har en finger med i bookingen din. Hun har jobbet i DFDS i hele 17 år, og er ekspert på å arrangere turer for alt fra 10 personer til flere hundre. Sammen med gode kolleger sørger hun for at de reisende får en best mulig opplevelse, enten gjestene reiser på konferanse med jobben, eller i privat regi.

Heidi har fått mange stamkunder gjennom årenes løp; flere gjester insisterer på å snakke med akkurat henne når de skal arrangere gruppetur. Det synes hun er veldig hyggelig!

Her kan du bli enda bedre kjent med Heidi og hennes kolleger. Og skal du feire 60-årslag, bryllup eller reise på firmatur med jobben? Så er det bare å ringe eller sende en e-post til DFDS så kommer du i kontakt med Heidi eller en av hennes hyggelige kolleger i DFDS her. Husk at det kan være lurt å booke i god tid, om du vil sikre deg de lugarene du helst ønsker.

Da håper vi å se deg om bord om ikke lenge. Velkommen!

Beste hilsen alle København-vennene i DFDS 🙂 

DFDS_Gruppereise_Booking_02

Heidi er veldig glad i jobben sin på Vippetangen i Oslo. Et godt miljø med mange spennende oppgaver, gjør at hun har hatt samme arbeidsplass i 17 år.

DFDS_Gruppereise_Booking_03

Mette (til høyre) jobber i DFDS’ salgsavdeling, og er en flink og erfaren kollega det er godt å sparre med.

Oppskriften på et vellykket arrangement er godt samarbeid mellom flere avdelinger hos DFDS, og ikke minst de ansatte på skipene. Det er som regel salgsavdelingen som har den initielle kontakten med kundene, men noen «stamgjester» tar direkte kontakt med ansatte de har vært i dialog med på tidligere reiser – for eksempel Heidi.

DFDS_Gruppereise_Booking_04

Heidi har daglig kontakt med skipene, for å sikre at gjestene blir godt ivaretatt om bord. Spesielt på større arrangement er det viktig at «skip og land» møtes, og går igjennom opplegget for hele reisen. Her er Heidi på Pearl Seaways, og diskuterer med sin danske kollega Anne Bonde Kvorning, som er Business Leader Conference/Service.

DFDS_Gruppereise_Booking_07

Konferanseavdelingen på Pearl er stor og lys, og har mange møterom og et stort auditorium. Her kan du lese mer om tilbudet, og se flere bilder.

dfds_auditorium

Auditoriet om bord tar 210 personer, men DFDS har lokaler for alle typer grupper – uansett størrelse. Det er også mulig å leie hele konferanseområdet, om du vil arrangere en messe. Det har Heidi vært med på å arrangere flere ganger.

En liten luftetur på dekk er (nesten) alltid deilig, enten du er gjest om bord, eller på jobb. Mange konferansegjester setter stor pris på muligheten til å trekke litt salt sjøluft på dekk, før de fortsetter arbeidet innendørs. Vind i håret gir luft til tankene!

En liten luftetur på dekk er (nesten) alltid deilig, enten du er gjest om bord, eller på jobb. Mange konferansegjester setter stor pris på muligheten til å trekke litt salt sjøluft på dekk, før de fortsetter arbeidet innendørs. Vind i håret gir luft til tankene!

DFDS_Gruppereise_Booking_11

I restauranten Blue Riband er det plass til flere hundre gjester.

Heidi reiste en gang sammen med en gruppe på hele 600 gjester (det var forøvrig kjempehyggelig!) – og da fordelte halvparten seg i denne restauranten, mens de andre var i buffet-restauranten Seven Seas. Og så byttet de neste dag. Er det gjester som har matallergier, tar DFDS’ ansatte seg selvsagt også av det.

Några grupper önskar att sitta i ett eget lokale. Det har vi möjlighet på Pearl Seaways. Fick ni inåut på hur många? Och pröva att förmedla att det är «begränsad kapacitet» ref det med att beställa tidgit.

Noen grupper ønsker å ha sitt eget private rom, og det kan DFDS tilby på Pearl Seaways. Her er det plass til cirka 40 personer. Men kapasiteten er begrenset, så ønsker du dette rommet må du huske å bestille i god tid.

kriva att Heidi känner alla kriker och kroker och alla slags lugarer. Har ser vi en commodore xxxx. Commodore lugarnerna är speciellt populära i bedrefitsmarkedet.

Etter en lang og deilig middag, kan det være godt å krype ned under en myk dyne. Heidi kjenner alle kriker og kroker om bord på skipene, og hun kjenner til alle lugartypene DFDS har – og kan gi gode råd alt ettersom hva gjestene ønsker. 
Her ser vi en Commodore Class lugar. Commodore-lugarene er spesielt populære i bedriftsmarkedet.

Når du ankommer København, har Heidi flere gode tips hun gladelig deler. Etter 17 år i DFDS har hun opparbeidet seg solid kompetanse på byens severdigheter, aktiviteter og restauranter, og hun hjelper gjerne til med bookingen også. En liten telefon, og vips så er det fikset!

Når du ankommer København, har Heidi flere gode tips å gi. Etter 17 år i DFDS har hun opparbeidet seg solid kompetanse på byens severdigheter, aktiviteter og restauranter.

Heidi anbefaler en tur innom restauranten Cap Horn i Nyhavn. Her bugner det over av gjestfrihet, god stemning og deilig mat. Dette er en god, gammel og original restaurant som har masse historie «i veggene».

En annen god anbefaling på matfronten, er restauranten Nimb, som ligger i Tivoli. Og vil du oppleve fart og spenning, kan en ribsafari kanskje være noe? Er du av den mer rolige typen, er en kanaltur å anbefale!

dede

Heidi anbefaler også gjerne en guidet tur med Segway Tours Copenhagen.

Vi håper møtet med Heidi og våre kolleger i DFDS ga deg reiselyst! Hjertelig velkommen om bord, håper vi sees 🙂