Ta bussen til byen

Når du ankommer København med DFDS er den aller enkleste starten på en dag i kongens by å ta shuttlebuss til Nørreport.
Shuttlebussen går rett utenfor døren ved DFSS-terminalen og er veldig praktisk å ta inn til sentrum av København. Når du skal tilbake til terminalen er det også godt merket hvor du tar bussen fra.

Bussen går til Nørreport, som er et ypperlig sted å starte dagen i København. Du er allerede i gangavstand til det meste, inkludert Torvehallerne, Kultorvet, Købmagergade, Rundetårn, og ikke minst Tivoli, Statens Museum for Kunst og shoppinggaten Strøget. I tillegg går kollektivtransport også toget til Louisiana.

Fra busstoppet er du bare et steinkast unna Torvehallerne, enten du bare trenger litt kaffe eller vil spise lunsj.

Fra busstoppet er du bare et steinkast unna Torvehallerne, enten du bare trenger litt kaffe eller vil spise lunsj.

Hvor kjøper du billett?
DFDS Shuttlebuss kan bestilles samtidig som du bestiller din reise eller om bord i skipets resepsjon.

Klikk inn her for priser og tider.

Bussbilletten
Ved forhåndskjøp gjelder reisebekreftelsen som din billett på shuttlebussen, og denne må derfor fremvises ved ombordstigning. Ved kjøp av bussbilletter om bord på skipet eller på shuttlebussen, vil du få utdelt en egen bussbillett som må medbringes.

Tur/retur DFDS terminalen:

Et lite ekstratips som kan gjøre turen enda bedre, er at det er lurt å ha lastet ned billett-appen for Københavns offentlige transportsystem på forhånd. Da er du skikkelig forberedt uansett hvor du skal. Appen heter DOT Billetter og fungerer veldig bra både til Android og iPhone.

God tur!